Cele mai citite
 


Dr. Emanoil Ceauşu: Amelia Antoniu are o stare generală bună
joi, 20 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 20 mai /Agerpres/ - Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian' Amelia Antoniu se simte mai bine, nu mai face febră şi are o stare generală mai bună, a declarat pentru AGERPRES prof. dr. Emanoil Ceauşu, directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase 'Victor Babeş'.
El a spus că dacă totul evoluează normal, Amelia Antoniu ar putea să plece acasă în câteva zile.
Amelia Antoniu a fost internată din nou vinerea trecută la Spitalul 'Victor Babeş', având o stare febrilă. Ea fusese externată, la începutul săptămânii trecute, de la Spitalul Universitar, unde fusese adusă în stare gravă de la Spitalul CF 2.
La Spitalul CF 2 ea fusese supusă unor intervenţii minore, însă în timpul manevrelor medicale a fost infectată cu germeni gram negativi. După operaţie, starea ei s-a înrăutăţit şi a fost transferată la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Universitar.
Amelia Antoniu se internase la Spitalul CF 2 pentru cauterizarea unei răni pe colul uterin, o intervenţie simplă, în urma căreia, în mod normal, ar fi trebuit să se externeze foarte repede. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prim-solista operetei Amelia Antoniu s-a internat la Spitalul ''Victor Babeş'' Prim-solista Operetei Române Amelia Antoniu s-a internat, vineri, la Spitalul 'Victor Babeş' având o stare febrilă.
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
UPDATE Spitalul Militar:Trei răniţi la Colectiv sunt mult mai bine; cinci sunt în stare gravă Trei dintre pacienţii aflaţi la Terapie Intensivă la Spitalul Militar în urma incendiului de la clubul Colectiv au o stare mult mai bună şi vor fi transferaţi în secţia de arşi, dar cinci rămân în stare gravă, unul fiind intubat, a anunţat, luni, comandantul spitalului, dr. Florentina Ioniţă Radu.
Soţul Ameliei Antoniu depune plângere penală împotriva medicilor de la CF 2 Soţul prim-solistei Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian' Amelia Antoniu a depus, miercuri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, o plângere penală împotriva Spitalului CF 2, pentru culpă medicală.
Leonard Grecescu: Cele două persoane aflate în stare gravă sunt la Terapie Intensivă Două dintre victimele accidentului din Muntenegru, un bărbat şi o femeie, rămân la terapie intensivă, în stare critică, a declarat miercuri dr. Leonard Grecescu, purtătorul de cuvânt al Spitalul Universitar.
Spitalul ''Victor Babeş'' are pentru prima dată o secţie de terapie intensivă Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale "Victor Babeş" are pentru prima dată o secţie de Anestezie Terapie Intensivă (ATI).