Cele mai citite
 


Sălaj: De Rusalii, Crucea Roşie ajută persoanele nevoiaşe
joi, 20 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Zalău, 20 mai /Agerpres/ - Filiala Sălaj a Crucii Roşii organizează joi o acţiune caritabilă în cadrul căreia va împărţi pachete cu produse alimentare şi de igienă personală pentru mai mulţi tineri aflaţi în dificultate, care locuiesc într-un fost punct termic dezafectat din Zalău.
'Am pregătit 13 pachete cu produse alimentare şi de igienă personală pentru cei ce locuiesc, în condiţii improprii, în punctul termic PT 9. Ne-am gândit să facem un gest de suflet pentru ei, cu prilejul Rusaliilor', a declarat, joi, Laura Bugenţeanu, preşedintele Filialei Sălaj a Crucii Roşii.
Alte pachete ar putea fi acordate celor 65 de tineri ce locuiesc în adăpostul de noapte din Zalău. În acest caz însă, se aşteaptă un sprijin material din Germania, date fiind resursele financiare limitate ale Crucii Roşii. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Crucea Roşie organizează cursuri gratuite de limbi străine pentru copii Filiala Sălaj a Crucii Roşii România organizează gratuit, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 11 ani, cursuri de limba engleză şi germană, începând de luni, 23 noiembrie.
Sălaj: Crucea Roşie formează 100 de voluntari în prim ajutor de bază Un număr de 100 de voluntari urmează a beneficia de formare gratuită în acordarea primului ajutor de bază din partea a 10 formatori ai filialei Sălaj a Crucii Roşii România, în cadrul unui proiect finanţat de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, prin Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European...
Sălaj: Ambulanţă donată Crucii Roşii de parteneri din Germania O ambulanţă care va asigura intervenţii de specialitate la competiţiile sportive din judeţul Sălaj a fost donată recent filialei judeţene a Crucii Roşii de partenerii din localitatea germană Lehrte.
Crucea Roşie Timiş a pregătit aproximativ 2000 de pachete cu produse alimentare şi de igienă pentru eventualii refugiaţi Crucea Roşie Timiş are pregătite 1.000 de pachete alimentare cu produse greu perisabile şi 940 de pachete igienice de primă necesitate, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Lucian Trif, directorul filialei judeţene a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România.
Sălaj: Verificarea gratuită a glicemiei, de Ziua Mondială a Sănătăţii Toţi cetăţenii Zalăului interesaţi de problematica diabetului şi-au putut verifica gratuit glicemia şi au primit sfaturi şi consultaţii privind această boală de la medici specialişti, joi, pe platoul din centrul municipiului, în cadrul unei acţiuni organizate de Filiala Sălaj a Crucii Roşii România.
Sălaj: Proiect de prevenire a fumatului în rândul liceenilor din Zalău Un proiect ce are ca principal obiectiv prevenirea fumatului în rândul elevilor de liceu este implementat în trei unităţi şcolare din Zalău, perioada octombrie - 21 noiembrie.