Cele mai citite
 


Iaşi: Emoţii pentru medici din cauza unui pacient obez
vineri, 21 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un conducător de scuter din suburbia Tomeşti a fost adus în stare gravă, joi, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan' din Iaşi, după ce a fost accidentat de un autoturism care ieşea dintr-o curte.
Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a pus în dificultate personalul medical din cauza greutăţii sale de peste 200 de kilograme şi a mesei de operaţii şubrede.
'A fost preluat rapid în UPU de echipa de traumă, a fost evaluat clinic, imagistic şi biologic şi va rămâne internat la ATI - Traumatologie cu multiple fracturi. Mobilizarea acestui pacient prin curtea spitalului de urgenţe şi pe culoarul îngust de la ATI?a fost extrem de dificilă. Ne puneam probleme privind rezistenţa mesei de la ortopedie, care este veche, din secolul trecut', a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan' din Iaşi.
La Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, cele cinci mese de operaţii reprezintă un real pericol pentru pacienţi şi viaţa lor. Ele au o vechime care variază între 25 şi 37 de ani, în timp ce durata de viaţă este de patru ani în clinicile similare din străinătate. Un astfel de exemplu este masa de operaţii de la Clinica de Ortopedie, care a fost adusă cu aproximativ 30 de ani în urmă sub formă de 'ajutoare' de la o clinică din Franţa şi care, în prezent, este instabilă şi mâncată de rugină.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: Tentativă de suicid la 89 de ani, din cauza diminuării pensiilor Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi au constatat cu surprindere că două femei în vârstă au decis să îşi pună capăt zilelor de teamă că vor muri de foame.
Iaşi: A încercat să se sinucidă din cauza facturilor O femeie a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, în stare gravă, după ce a încercat să se sinucidă, din cauza faptului că nu îşi mai poate plăti facturile.
Iaşi: În stare gravă, după ce a fost muşcat de iubită Un tânăr în vârstă de 24 de ani se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a fost muşcat de prietenă.