Cele mai citite
 


Marcel Gmuender: România, o ţară cu potenţial mare de creştere în domeniul diagnosticelor
vineri, 21 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
România este privită ca o ţara cu potenţial mare de creştere în domeniul diagnosticelor, având în vedere numărul de locuitori şi nevoile pieţei.
'Roche este prima companie de diagnostice care decide să intre direct pe piaţa din România, o piaţă cu un potenţial în creştere. Vom oferi pe piaţa din România cele mai moderne soluţii de diagnostic, în beneficul pacienţilor', a declarat Marcel Gmuender, Head of EMEA Subregion 1, Roche Diagnostics, cu ocazia marcării unui an de la venirea în România.
Acesta a subliniat că terapiile care se aplică în toată lumea se găsesc şi în România, pentru că este important ca pacienţii români să aibă acces la cele mai moderne tratamente şi posibilităţi de diagnostic.
Marcel Gmuender a anunţat că noi teste şi markeri tumorali vor fi introduse în acest an şi anul viitor în România.
Şeful Roche Diagnostics a subliniat că în toată lumea costurile pentru sănătate sunt foarte mari, dar trebuie eficientizată folosirea resurselor.
Privitor la tratamentul din oncologie cu precădere, Marcel Gmuender a evidenţiat preocupările din domeniul cercetării pentru terapii ţintite şi personalizate şi a spus că au fost dezvoltat noi teste pentru oncologie în special. El s-a referit la o nouă moleculă, dezvoltată de companie, o moleculă inhibitoare care va putea ajuta o anumită parte dintre pacienţii cu melanom.
Afecţiunea este dată de o mutaţie dintr-o genă, iar această moleculă inhibitoare poate bloca mutaţia genei şi să-l ajute pe pacient, a explicat Marcel Gmuender, precizând că molecula are eficienţă numai dacă a avut loc o mutaţie în gena respectivă, mutaţie care poate fi identificată. El a adăugat că inhibitorul are efecte secundare mult mai reduse decât chimioterapia sau radioterapia.
Marcel Gmuender a spus că şi în condiţii de criză compania va rămâne pe piaţa din România, criza fiind mondială şi va trece.
Roche Diagnostics a intrat pe piaţa din România în anul 2009 şi a înregistrat în primul an de funcţionare vânzări de 68 de milioane de lei.
'Suntem foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute în 2009, acestea fiind conform estimărilor iniţiale. Obiectivul nostru principal a fost să intrăm pe piaţă şi să asigurăm continuitatea afacerii, în urma preluării de la Top Diagnostics', a declarat Harald Wolf, Country Manager Roche România Diagnostics Division.
Compania îşi propune pe termen lung o creştere a vânzărilor cu o cifră, iar pentru 2010 o cifră de afaceri în jurul a 81,3 milioane de lei, în condiţiile în care anul 2010 va fi primul an complet de funcţionare pe piaţa din ţara noastră.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Roche România lansează Zelboraf (vemurafenib) pentru tratamentul persoanelor cu melanom metastatic Primul progres major în tratamentul personalizat al melanomului metastatic înregistrat în ultimii 30 de ani
Vânzări în creştere cu 10% pentru Roche România Diagnostics Division, în 2010 Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Vânzările Roche România Diagnostics Division au crescut, în 2010, cu 10,2%, la 86,9 milioane lei, faţă de anul precedent, consolidându-şi, astfel, poziţia de lider pe piaţă.
Roche România lansează Zelboraf (vemurafenib) pentru tratamentul persoanelor cu melanom metastatic Primul progres major în tratamentul personalizat al melanomului metastatic înregistrat în ultimii 30 de ani
Medicina personalizata: o realitate pentru Roche la ASCO 2011 In cadrul celei de-a 47-a editii a Congresului Anual al Societatii Americane de Oncologie Clinica (ASCO), desfasurat recent la Chicago, Roche si Genentech au prezentat rezultatele a aproximativ 300 de studii clinice pentru noi medicamente destinate tratamentului cancerului, deja aprobate sau aflate...
Piaţa locală a dermocosmeticelor este estimată la 30 milioane euro Piaţa de dermocosmetice din România a crescut în ultimii ani, chiar dacă nu în acelaşi ritm ca înainte de criza economică, ajungând în prezent la o valoare estimată de 30 de milioane de euro.
Singurul medicament personalizat destinat tratamentului melanomului metastatic, disponibil şi în România Primul şi singurul medicament personalizat destinat tratamentului melanomului metastatic a fost lansat, oficial, marţi, în România.