Cele mai citite
 


Vasile Astărăstoae: Creditele de angajament pentru finanţarea spitalelor nu reprezintă o soluţie
vineri, 21 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr.Vasile Astărăstoae, a admis, joi, că a greşit doar cu câteva zile când a anticipat că spitalele vor rămâne fără fonduri.
'Acestea au anunţat că nu mai au fonduri pe 18 mai. Eu am spus că vor rămâne fără fonduri pe 15 mai. Lipsa de reacţie a managerilor de spitale o înţeleg pentru că funcţionează frica. Soluţia pe care au găsit-o autorităţile de credite de angajament în limita a 500 milioane de lei nu va face altceva decât să rostogolească datoriile ca şi cele din anul trecut, iar în decembrie 2012 tot bugetul va fi consumat', a avertizat prof.dr. Astărăstoae.
În opinia sa, trebuie renegociat bugetul şi stabilite priorităţile.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Astărăstoae: Sperăm ca în Guvern să se găsească fonduri pentru creşterea veniturilor rezidenţilor Preşedintele Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, speră ca în Guvern să se găsească fonduri pentru ca veniturile medicilor rezidenţi să crească.
Vasile Astărăstoae: Individualizarea tratamentului se poate face prin medicina personalizată Preşedintele Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, a apreciat luni că medicina personalizată este o soluţie pentru individualizarea tratamentului pentru pacienţi, explicând că nu toţi oamenii au aceleaşi genotipuri.
Vasile Astărăstoae: Am mari reţineri faţă de cei care fac controale în sistemul medical Preşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR), prof. dr. Vasile Astărăstoae, a declarat joi că are mari reţineri în ceea ce îi priveşte pe cei care fac controale în sistemul medical, mai ales când se uită la CV-urile acestora.
Vasile Astărăstoae: Sistemul de sănătate este subfinanţat, iar în domeniu nu s-a făcut reformă Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoae, este de părere că din 1989 şi până în prezent nu s-a făcut o reformă reală în sistemul de sănătate şi consideră că acest domeniu este politizat, ''ceea ce nu este benefic''.
Vasile Astărăstoae şi-a anunţat demisia de la şefia Colegiului Medicilor din România Profesorul doctor Vasile Astărăstoae a declarat vineri pentru AGERPRES că şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Colegiului Medicilor din România.
UPDATE Vasile Astărăstoae şi-a anunţat demisia de la şefia Colegiului Medicilor din România Profesorul doctor Vasile Astărăstoae a declarat vineri pentru AGERPRES că şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Colegiului Medicilor din România.