Cele mai citite
 


Tudor Ciuhodaru, cel mai bun comunicator medic
luni, 16 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Iaşi, 16 mar /Agepres/ - Coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe "Sfântul Ioan" din Iaşi, Tudor Ciuhodaru, a fost desemnat cel mai bun comunicator medic.

Potrivit sondajului organizat de Colegiul Medicilor din România, cu prilejul Galei "Medica", din aproximativ 400 de persoane care şi-au exprimat opţiunea pe site-ul oficial al evenimentului, 78% l-au votat pe medicul ieşean Tudor Ciuhodaru. Acesta a fost urmat de medicul bucureştean Gheorghe Peltescu (11%) şi, respectiv, directorul Spitalului "Filantropia", dr. Ovidiu Cişmaru (11%).

"Am crezut în permanenţă în comunicare şi echilibru. Cred în relaţia specială medic-pacient şi în cuvântul care vindecă(...) Cred în deschidere şi lucruri bine făcute(...) Comunicarea realizată zi de zi cu cei ce ajung la urgenţe m-a ajutat să câştig. Voi spune mereu lucrurilor pe nume. Indiferent de consecinţe", a declarat Ciuhodaru.
Tudor Ciuhodaru, în vârstă de 40 de ani, a fost ales deputat PSD la alegerile din 2008, făcând parte din Comisia de sănătate şi familie din Camera Deputaţilor.
Din 2002 este medic primar în Medicina de Urgenţă, iar din 1998 coordonatorul Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă "Sf. Ioan" din Iaşi. AGERPRES/(Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.