Cele mai citite
 


CMU organizează un protest împotriva obezităţii
sâmbătă, 22 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul Medical Unirea (CMU) va organiza, sâmbătă, de Ziua Europeană Împotriva Obezităţii (ZEIO), un protest împotriva obezităţii cu scopul de a atrage atenţia tinerilor care suferă de obezitate şi de supraponderabilitate că se confruntă cu o afecţiune care necesită tratament de specialitate.
De asemenea, CMU îşi propune să acorde sprijin medical celor afectaţi de exces ponderal şi de obezitate pentru că aceştia să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii. Totodată, iniţiatorii campaniei îşi doresc şi o desemnare oficială a zilei de 22 mai ca fiind ziua ZEIO.

'Susţinem Ziua Europeană Împotriva Obezităţii, în primul rând datorită obiectivului său principal, acela de a veni în sprijinul persoanelor supraponderale prin oferirea unui suport de specialitate', a declarat directorul Medical CMU, Bogdanka Miliţescu.

CMU s-a mai implicat activ în acţiuni de comunicare internă, comunicare externă, acordarea de suport în completarea de chestionare, comunicarea prin site-urile partenere, oferirea de sfaturi medicale, promovarea nutriţiei fetale optime prin educarea viitoarelor mame la seminariile lunare despre sarcină-naştere-îngrijirea copilului. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Remodelarea corporală după pierderea masivă în greutate îmbunătăţeşte starea psiho-emoţională În fiecare an, în lume, sunt realizate peste 600.000 de intervenţii de chirurgie bariatrică, numărul acestor proceduri fiind într-o continuă creştere, anunţă Federaţia Internaţională pentru Chirurgia Obezităţii şi Tulburările Metabolice (International Federation for the Surgery of Obesity...
Comunicat de presă - Sănătatea Press Group Remodelarea corporală după pierderea masivă în greutate îmbunătăţeşte starea psiho-emoţională
CMU a deschis un spital de pediatrie în Bucureşti Centrul Medical Unirea a deschis miercuri un spital de pediatrie în Bucureşti în cadrul CMU Dorobanţi.
Achiziţie medicală de un milion de euro Bacău, 18 ian /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU) Bucureşti a achiziţionat o participaţie majoritară la Centrul de Investigaţii Medicale (CIM) Bacău, în cadrul celei mai mari achiziţii din domeniul medical înregistrată, până în prezent, în România.
Alimentele etichetate ca sănătoase sunt consumate în exces, ceea ce contribuie, în mod ironic, la creşterea obezităţii (studiu) Alimentele reputate a fi sănătoase sunt considerate şi mai puţin săţioase. Prin urmare, consumatorii tind să mănânce mai mult, de teamă că nu-şi vor satisface pe deplin foamea, conform site-ului foodpsychology.cornell.edu.
Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Delta Health de către Centrul Medical Unirea Consiliul Concurenţei a autorizat concentrarea economică prin care Centrul Medical Unirea SRL preia controlul asupra Delta Health Care SRL şi asupra Delta Health Trade SRL, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă, remis, miercuri, AGERPRES.