Cele mai citite
 


Consultatii gratuite de stomatologie pentru copii
marţi, 17 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 17 mar /Agerpres/ - Copiii cu vârste între 4 şi 18 ani vor beneficia gratuit de tratamentul afecţiunilor dentare şi parodontale, precum şi de indicaţii pentru o igienă orală corectă, în cadrul unui proiect derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Primăriei Capitalei.

rogramările se pot face la telefonul 021.314.23.15, de luni până vineri, între orele 8,30-16,30, vizitele la stomatolog urmând să fie programate în zilele de luni, miercuri şi vineri între orele 8,00-14,00 şi marţi şi joi între orele 14,00-20,00. AGERPRES/(AS)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Consultaţii gratuite de stomatologie, derulate de Primăria Capitalei Bucureşti, 26 mai /Agerpres/ - Direcţia Generală de Asistenţă Socială a municipiului Bucureşti din cadrul Primăriei Capitalei continuă campania de conştientizare privind consultaţiile stomatologice pentru copii.
Consultaţii gratuite ORL şi oftalmologice pentru copiii din Sectorul 1 Copiii din Sectorul 1 care au până în 18 ani beneficiază, în perioada 31 ianuarie - 28 februarie, de consultaţii gratuite ORL şi oftalmologice, la Cabinetul Audio-optica din Str. Stoica Ludescu nr. 12, Sector 1, potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 1.
Bihor: Tratamente dentare pentru copii şi persoane defavorizate, la clinica de stomatologie a FMF Oradea Persoanele defavorizate, copiii cu sindrom Down şi cei cu autism din Oradea vor beneficia, în curând, de consultaţii şi tratamente dentare gratuite, subvenţionate de primărie, printr-un parteneriat între Primăria Oradea şi Facultatea de Medicină şi Farmacie (FMF), specializarea Medicină dentară, din...
Salonul Serviciilor Medicale Private, la Timişoara Peste 20 de cabinete, clinici, policlinici şi hiperclinici din Timiş îşi vor face cunoscută oferta şi vor acorda consultaţii gratuite, la primul Salon al Serviciilor Medicale Private, care a început vineri la Timişoara.
Târgul de aparatură medicală Ar-Medica, a 16-a ediţie Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează între 5 şi 7 noiembrie cea de a 16-a ediţie a târgului internaţional Ar-Medica, specializat în medicină, aparatură medicală, aparatură de laborator, farmacie, stomatologie, optică, ortopedie şi servicii conexe. Evenimentul se va...
Harghita: Medici voluntari din Ungaria consultă gratuit copiii aflaţi în dificultate O echipă de medici specialişti voluntari din Ungaria, de la Serviciului Internaţional de Salvare a Copiilor, se află în Harghita, în această săptămână, pentru a oferi consultaţii gratuite copiilor aflaţi în dificultate, acţiunea devenind, în ultimii ani, tradiţională.