Cele mai citite
 


Nicola a cântat pentru salvarea copiilor din ţările afectate de tetanos
duminică, 23 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 23 mai /Agerpres/ - Susţinătoare a campaniei umanitare '1 pachet  vaccin', Nicola a cântat, sâmbătă, pentru toţi cei care luptă împotriva tetanosului neonatal.
Potrivit organizatorilor, Nicola a emoţionat inimile celor prezenţi la spectacol şi a făcut astfel apel la mamele din România, pentru a se uni în lupta pentru salvarea zecilor de mii de copii din ţările afectate de tetanos.
'M-am alăturat acestei campanii pentru că iubesc copiii şi vreau să-i ajut pe micuţii care au nevoie de susţinerea noastră', a spus Nicola.
Prin campania '1 pachet  vaccin', Pampers şi UNICEF, susţinătorii campaniei, continuă să strângă fonduri pentru vaccinurile antitetanos necesare viitoarelor mămici şi bebeluşilor din ţările afectate de această maladie. Astfel, pentru fiecare pachet cumpărat care poartă însemnele campaniei, Pampers donează către UNICEF suma necesară achiziţionării unui vaccin, necesar salvării vieţii unui copil.
Prin vocile vedetelor pe care le au alături, Pampers şi UNICEF fac apel la mamele din România şi din întreaga lume pentru a se uni în lupta împotriva tetanosului neonatal. În 2010, personalităţi precum Andreea Marin Bănică (Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF în România), Ştefan Bănică Jr., Nico, Analia Selis, Nicola, Andra, Anca Ţurcaşiu şi Chris Simion şi-au unit forţele în salvarea a milioane de vieţi.
Tetanosul este cauzat de bacteria numita Clostridium Tetani, care pătrunde în organism prin intermediul rănilor deschise. Bacteria produce o toxină extrem de puternică, ce atacă sistemul nervos. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie împotriva tetanosului neonatal Anual 128.000 de bebeluşi mor înainte de împlinirea vârstei de 1 an, din cauza tetanosului, maladie ce poate fi prevenită prin vaccinare, motiv pentru care UNICEF a demarat o campanie mondială
Cluj: Campanie a UNICEF pentru ameliorarea condiţiilor de viaţă ale copiilor marginalizaţi Reprezentanţa din România a Fondului pentru Copii al Naţiunilor Unite (UNICEF) desfăşoară la Cluj-Napoca, până în 31 decembrie, o campanie de strângere de fonduri destinate ameliorării condiţiilor de viaţă ale copiilor marginalizaţi din ţara noastră.
România, în pericol de epidemie de HIV România este în pericol să cadă pradă unei epidemii de HIV în rândul consumatorilor de droguri injectabile în lipsa banilor destinaţi prevenirii contactării virusului, avertizează experţi de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, citaţi de revista americană Time, în ediţia din 13-20 septembrie.
În România nu există un program de sănătate care să faciliteze accesul la tratament al pacientului adult cu fibroză chistică Aproximativ 300 de copii și 50 de adulți din România se luptă zilnic cu o boală cruntă: fibroza chistică, cea mai răspândită boală genetică, incurabilă și potențial letală la nivel european.
Preşedintele Asociaţiei de luptă împotriva bolii Parkinson: Numărul bolnavilor din România creşte cu 2% pe an Preşedintele Asociaţiei de luptă împotriva bolii Parkinson la nivel naţional, Dan Răican, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că numărul bolnavilor din România creşte cu 2 % în fiecare an, principalele cauze ale intensificării răspândirii bolii fiind creşterea duratei de viaţă a oamenilor, poluarea şi...
Salvaţi Copiii: Campania de strângere de fonduri 'Un gest pentru o viaţă' continuă Campania de strângere de fonduri "Un gest pentru o viaţă", pentru dotarea cu echipamente performante a maternităţilor din România, este continuată de Organizaţia Salvaţi Copiii vineri şi sâmbătă, cu o serie de momente artistice ce vor fi organizate în zona fântânii din Băneasa Shopping City, informează...