Cele mai citite
 


Poliţiştii de frontieră giurgiuveni donează sânge pentru copiii instituţionalizaţi
luni, 24 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Giurgiu, 24 mai /Agerpres/ - Un număr de 20 de poliţişti de frontieră de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au donat sânge pentru a veni în sprijinul copiilor instituţionalizaţi de la Aşezământul social din localitatea Slobozia.
'Acţiunea este organizată pe bază de voluntariat în rândul poliţiştilor de frontieră giurgiuveni care vor să se solidarizeze cu cei aflaţi în suferinţă şi care sunt afectaţi de lipsa acută şi persistentă a sângelui din toate spitalele ţării', a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, Petre Mateescu.
El spune că acţiunea se va desfăşura până la finalul lunii mai, iar tichetele valorice obţinute de poliţiştii de frontieră în urma donării de sânge vor fi donate, de asemenea, Aşezământului Social din localitatea Slobozia, tot în semn de solidaritate şi pentru a veni în sprijinul persoanelor instituţionalizate şi lipsite de alte mijloace materiale. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Social democraţii susţin dotarea Spitalului Judeţean de urgenţă cu un mamograf Liderii PSD Giurgiu susţin dotarea Spitalului Judeţean de urgenţă cu un aparat de specialitate pentru depistarea cancerului la sân.
Giurgiu: Aproximativ două tone de carne, confiscate de poliţişti Aproximativ două tone de carne, carcase de ovine, au fost confiscate la finalul săptămânii trecute de poliţiştii giurgiuveni, se arată într-un comunicat de presă emis luni de IPJ Giurgiu.
Giurgiu: Un bărbat şi-a înjunghiat concubina şi pe mama acesteia şi a fugit de la locul faptei Un bărbat în vârstă de 25 de ani din judeţul Giurgiu a fost prins şi reţinut de poliţişti după ce şi-a înjunghiat concubina şi pe mama acesteia, punându-le viaţa în pericol, apoi a plecat de la locul faptei.
Giurgiu: Zeci de mii de petiţionari, beneficiari ai unui proiect cu finanţare europeană în domeniul social Peste 40.000 de petiţionari, aproape 9.000 de beneficiari de servicii şi peste 8.000 de clienţi ai comisiilor specializate pentru drepturile copiilor sau adulţilor cu handicap vor fi beneficiarii unui proiect cu finanţare europeană privind îmbunătăţirea serviciilor publice specifice asistenţei sociale...
Meseria de medic, cea mai atractivă pentru copii, arată un proiect destinat copiilor instituţionalizaţi Educatorii Centrului Social Multifuncţional Buburuza Mare din sectorul 6 au lansat miercuri un proiect destinat copiilor îngrijiţi instituţionalizat în regim de zi, sub numele "Ce ştim despre meserii?".
Giurgiu: Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în pericol de a se închide din lipsa fondurilor Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu este în pericol de a se închide din lipsa fondurilor în urma atacării bugetului propriu al Consiliului Judeţean de către Prefectura Giurgiu.