Cele mai citite
 


Iaşi: Victima unui incendiu, adusă la spital în stare gravă
miercuri, 26 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat, victimă a unui incendiu izbucnit într-un depozit en-gross, a fost adus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi pentru îngrijiri medicale.
Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost adus de SAJ la Spitalul Clinic de Urgenţe de la un depozit din Poitiers care a ars marţi dimineaţa. La spital, medicii au observat că acesta a suferit arsuri pe 20 % din suprafaţa corporală, localizate la nivelul feţei, antebraţe, torace şi gambe.
'Pacientul a fost preluat rapid în UPU şi va rămâne internat în singura secţie de arşi din Moldova şi va urma traseul clasic din cutia de tablă numită UPU ori în curte şi pe scări spre sala de operaţii. Prognosticul este rezervat din cauza suspiciunii intoxicaţiei cu fum', a declarat dr Tudor Ciuhodaru, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţe ''Sf Ioan''.
Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, lt. Silvia Spiridon, a declarat că pompierii încearcă să stingă un incendiu izbucnit în zona Poitiers.
Potrivit sursei citate, acoperişul depozitului a ars în totalitate.
'Patru echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului şi încearcă să stăpânească flăcările care au cuprins un depozit de materiale de aproximativ 800 de metri pătraţi. Deocamdată nu ştim care sunt cauzele', a precizat lt. Spiridon.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.
Iaşi: La spital, în urma deflagraţiei produsă de o butelie defectă O femeie din localitatea Deleni a fost adusă, joi, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit arsuri în timp ce încerca să-şi salveze copilul dintr-un incendiu produs de deflagraţia unei butelii defecte.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: O persoană şi-a pierdut viaţa în timpul unui incendiu izbucnit în Campusul Tudor Vladimirescu O femeie a murit carbonizată într-un incendiu izbucnit joi noaptea în PUB 75, amplasat la parterul unui cămin din campusul studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi, iar o alta a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, au declarat reprezentanţii ISU.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: Emoţii pentru medici din cauza unui pacient obez Un conducător de scuter din suburbia Tomeşti a fost adus în stare gravă, joi, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan' din Iaşi, după ce a fost accidentat de un autoturism care ieşea dintr-o curte.