Cele mai citite
 


Maramureş: Opt copii internaţi în urma unei toxiinfecţii alimentare cu produse lactate
miercuri, 26 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Opt copii dintr-o şcoală din Şoncuta Mare au fost internaţi, marţi, de urgenţă, la Spitalul de Boli Infecţioase şi Contagioase din Baia Mare, după ce au consumat produse lactate distribuite în cadrul programului 'Cornul şi laptele'.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, dr.Călin Man, a declarat, pentru AGERPRES, că ambulanţele i-au transportat pe cei opt elevi la spital, unde li s-a oferit asistenţă medicală de specialitate.
Starea de sănătate a copiilor este bună, iar medicii vor verifica împreună cu administraţia şcolii modul în care au fost livrate produsele lactate elevilor din această unitate de învăţământ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: 45 de persoane care participau la un botez în Baia Mare, internate din cauza unei toxiinfecţii alimentare Cel puţin 45 de persoane dintre care trei copii au fost internaţi, duminică seară, la Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare după ce au suferit o toxinfecţie alimentară.
Maramureş: Spitalul de Urgenţă din Baia Mare, aflat în reparţii capitale, continuă asistenţa medicală Activităţile medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare sunt îngreunate de reparaţiile capitale a clădirii de 11 etaje efectuate la exterior şi interior.
Maramureş: Zece persoane au suferit o toxiinfecţie alimentară după ce au consumat produse lactate Baia Mare, 17 mai /Agerpres/- Zece persoane, dintre care doi copii din oraşul Borşa, au fost internate la Spitalul municipal din Sighetu Marmaţiei în urma unei toxiinfecţii alimentare.
Maramureş: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare a fost trecut în categoria spitalelor regionale Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare a fost trecut în clasa spitalelor regionale prin ordin al Ministerului Sănătăţii, urmând să acorde asistenţă medicală pentru judeţele limitrofe Sălaj şi Satu Mare, inclusiv judeţul Maramureş.
Maramureş: Spitalul Judeţean a deschis un serviciu de gardă în regim permanent la Secţia Ortopedie Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare a deschis prima linie permanentă de gardă în cadrul Secţiei Ortopedie, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Sorina Pintea.
Maramureş: Centru de Radioterapie la SJU, investiţe din fonduri de la Banca Mondială Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală va beneficia până la sfârşitul anului de o secţie de radioterapie, investiţie realizată cu fonduri de la Banca Mondială.