Cele mai citite
 


Spitalele din Ungaria vor intra în parteneriate publice cu casele de pensii de stat
miercuri, 26 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalele din Ungaria ar putea fi transformate în parteneriate publice generale, a scris marţi cotidianul Nepszabadsag, relatează MTI.
Noua organizare va permite conducerilor spitalelor să ia mai independent şi mai eficient decizii operaţionale, precizează ziarul unguresc.

Conform acestui scenariu, doctorii vor fi angajaţi de către compania de stat de asigurări medicale în locul spitalelor individuale, iar furnizorii de servicii medicale vor avea nevoie de autorizări suplimentare.

Secretarul de stat pentru sănătate Miklos Szocska intenţionează să testeze funcţionarea unui 'nou sistem de servicii de sănătate în unul' sau două judeţe voluntare. Programul va implica de asemenea şi alte iniţiative noi, menţionează publicaţia de la Budapesta.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ungaria pregăteşte restructurarea sistemului de sănătate Structura serviciilor de sănătate din Ungaria va fi modificată pentru a spori eficienţa şi pentru a diminua timpul de aşteptare al pacienţilor, a declarat secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Miklos Szocska, citat de MTI.
Raed Arafat: Suntem pregătiţi să aducem în ţară toţi cei 18 răniţi în accidentul din Ungaria Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat vineri că avionul Spartan care va pleca în Ungaria este dotat corespunzător cu echipamente medicale şi este pregătit să aducă în ţară, în funcţie de starea de sănătate a fiecăruia, toţi cei 18 răniţi în accidentul rutier.
Nicolăescu: O echipă de medici merge în Ungaria să-i evalueze pe românii răniţi în accidentul rutier Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat că o echipă de medici însoţită de secretarul de stat Raed Arafat se va deplasa vineri în Ungaria cu o aeronavă militară pentru a-i evalua pe românii răniţi într-un accident de pe autostrada M5.
Raed Arafat: 11 răniţi vor fi aduşi în ţară în această seară Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat într-o conferinţă de presă susţinută la Budapesta că doar 11 dintre cei 18 răniţi în accidentul din Ungaria vor fi aduşi vineri seară în România cu avionul militar Spartan pus la dispoziţie de MApN.
Accidentul din Ungaria: Aeronava Spartan a aterizat la Bucureşti; Cei 11 români răniţi au fost aduşi în ţară Aeronava Spartan care transportă 11 persoane rănite în urma accidentului rutier produs în Ungaria a aterizat, sâmbătă, la ora 00,15, la Flotila 90 Transport Aerian, au precizat pentru AGERPRES reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale.
Consilier prezidenţial: Instituţiile medicale de stat ar putea fi transformate în fundaţii pentru a concura cu cele din zona privată Instituţiile de stat din domeniul sănătăţii s-ar putea transforma, în primă fază, în fundaţii pentru a intra în competiţie directă cu clinicile şi spitalele private, a declarat, joi, într-o conferinţă de specialitate, Virgil Păunescu, consilier prezidenţial în cadrul Departamentului de Sănătate Publică...