Cele mai citite
 


Olt: Investiţie de 4,5 milioane de euro la Spitalul Slatina
miercuri, 26 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina intră vara aceasta în reabilitare datorită unui proiect de 4,5 milioane de euro finanţat prin Program Operaţional Regional.
Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, a precizat că investiţia are termen de finalizare anul 2012 şi până atunci trebuie modernizat întreg ambulatoriul, recompartimentat şi dotat cu echipamente şi aparatură medicală în valoare de peste două milioane de euro. Ambulatoriul Spitalului Judeţean Slatina va avea în 2010, în momentul finalizării investiţiei menţionate, tomograf, şase ecografe, aparat de radiologie în valoare de 220.000 euro, mamograf, aparat pentru respiraţie asistată, precum şi alte echipamente medicale necesare pentru dotarea completă a celor 30 de cabinete medicale.

La Ambulatoriul Spitalului Judeţean Slatina ajung anual peste 170.000 de pacienţi şi se estimează că odată cu dotarea cu noi echipamente va creşte accesul pacienţilor la serviciile medicale oferite de această unitate medicală. Din valoarea totală a investiţiei de 18,7 milioane lei, 13,2 milioane lei reprezintă contribuţia nerambursabilă a Fondului European de Dezvoltare Regională, 4,9 milioane lei vor proveni din fonduri guvernamentale şi 440.000 lei reprezintă contribuţia Consiliului Judeţean Olt.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost reabilitat Ambulatoriul de specialitate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost reabilitat în totalitate şi până la sfârşitul anului viitor cele 26 de cabinete medicale din ambulatoriu vor fi complet echipate cu aparatură de ultimă generaţie.
Vaslui: CJ a semnat proiectul de reabilitare a Spitalului de Urgenţă în valoare de 14 milioane de euro Consiliul Judeţean (CJ) Vaslui a semnat marţi, la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord Est, contractul privind reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, investiţie a cărei valoare va fi de aproximativ 14 milioane de euro.
Sălaj: Proiecte de reabilitare şi dotare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Extinderea, reabilitarea şi dotarea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, respectiv dotarea cu aparatură medicală a celei mai mari unităţi spitaliceşti din Sălaj sunt două dintre proiectele aprobate vineri de consilierii judeţeni, valoarea totală a investiţiilor...
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.
Covasna: Sfântu Gheorghe va avea unul dintre cele mai moderne spitale din regiunea Centru Lucrările de consolidare şi reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'dr. Fogolyan Kristoff' din Sfântu Gheorghe, începute în 2005, se vor încheia în acest an, iar odată cu finalizarea investiţiei, judeţul Covasna va avea una dintre cele mai moderne unităţi medicale din regiunea Centru, a declarat...
Buzău: Ambulatorul Spitalului judeţean de Urgenţă, reabilitat cu fonduri europene Mai multe cabinete medicale ale Ambulatorului Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău vor fi modernizate şi vor primi aparatură medicală, în cadrul unei proiect finanţat din fonduri europene.