Cele mai citite
 


Gral Medical – va deschide in luna august 2010 primul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului din Romania
miercuri, 26 mai 2010   ::   9 Comentarii :: :: Stiri
 

In luna august 2010 operatorul de servicii medicale Gral Medical anunta lansarea Centrului de Excelenta in Tratarea Cancerului – OncoFort, centru ce va asigura infrastructura Spitalului Privat.

 

Premiera in Romania
In luna august 2010 operatorul de servicii medicale Gral Medical anunta lansarea Centrului de Excelenta in Tratarea Cancerului – OncoFort, centru ce va asigura infrastructura Spitalului Privat.
Centrul reuneste in premiera radioterapie, chimioterapie si consult de specialitate international.
Investitia necesara pentru deschiderea centrului C.E.T.C – OncoFort s-a ridicat la 3.5 milioane de Euro.
”Centrul este construit pe 2 nivele si va fi situat in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament din zona P-ta Alba Iulia din Bucuresti. El va putea oferi tratament pentru minim 50 de pacienti pe luna si ne asteptam in scurt timp de la deschidere sa avem liste de asteptare” afirma Robert Serban actionar Gral Medical
 
Tehnologie de varf
Nucleul centrului OncoFort il reprezinta departamentul de Radioterapie dotat cu aparatura de ultima generatie ce are la baza tehnologia IMRT-IGRT (Radioterapie cu ajustarea intensitatii-IMRT, Radioterapia ghidata prin Imagine-IGRT)
Echipamentul reprezinta o premiera deoarece este singurul aparat din Romania care utilizeaza aceasta tehnologie. Daca in Europa de vest un astfel de aparat exista la 500 mii populatie, in Romania la 21.7 milioane populatie nu exista niciunul.
Accelaratorul liniar produs de Elekta (cel mai mare producator la nivel mondial) este complet digital si permite efectuarea unui tratament cu o acuratete si precizie net superioara tehnologiei anterioare. Radioterapia conventionala ofera doze mari de radiatie locatiilor cu tumori, si poate sa dauneze tesutului sanatos din jur.
Aparatul oferit de OncoFort aduce ca si noutate standarde in domeniul oncologic.
Imagistica medicala este oferita in timp real, precizia este asigurata cu ajutorul lamelor autoajustabile in functie de forma tumorii si totodata aparatul ofera un control sporit al intensitatii radiatiei specific planului de tratament.
Combinarea radioterapiei IMRT si IGRT optimizeaza efectele radioterapiei tintind tumoarea mai exact si evitand gravitatea efectelor secundare cauzate prin daunarea tesutului sanatos inconjurator.
Sistemul de terapie prin radiatii este recunoscut ca cel mai recent tratament de acest fel oferit oriunde in lume.
Aparatul ofera tratament pentru o gama variata de tipuri de cancer situat la nivelul intregului organism (plamani, ficat, prostata, gat, metastaze osoase, colon, san, coloana, cap...etc).
In fazele mai avansate specialistii oncologi recomanda terapiile combinate pentru tratamentul cancerului, motiv pentru care OncoFort va deschide si departamentul de Chimioterapie, dotat cu rezerve ce vor oferi un confort sporit pentru pacienti. Acestia vor fi monitorizati de cadrele medicale specializate pe durata intregului tratament.
 
Echipa medicala de excelenta
Echipa medicala a centrului reuneste, din tara si strainatate, specialisti din mai multe domenii: oncologie medicala, chimioterapie, radioterapie, imagistica medicala, fizica de radioterapie etc.
Gral Medicala reusit sa aduca in Romania 2 specialisti cu renume international in oncologia medicala: Profesor Dr. Christoph Zielinski,coordonatorul Clinicii Oncologice si Experimentala a Spitalului Universitar din Viena si Profesor Dr. Thomas Brodowicz,medic oncolog in cadrulaceluiasi centru.
Cei 2 medici ilustri vor oferi consultatii de specialitate in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral incepand cu data de 01 iunie 2010 astfel:
Profesor Dr. Thomas Brodowicz ofera consultatii in zilele - 1 iunie 2010 si 15 iunie 2010 intre orele 11.00 si 18.30 si Profesor Dr. Christoph Zielinski in ziua de 26 iunie 2010 intre orele 8.00- 16.00
 
”Am dorit sa oferim romanilor posibilitatea de a fi consultati in tara de cei mai buni specialisti din Europa, scutind astfel pacientii de costuri cu transportul si cazarea cu greu suportabile pentru acestia. Costul platit in centrul nostru va fi la nivelul preturilor din strainatate insa ele se vor face in Romania.” afirma Robert Serban actionar Gral Medical
Medicii vor oferi consultatii pentru “first opinion” si “second opinion” in vederea unui diagnostic corect al cancerului si pentru oferirea unui plan de tratament adecvat.
Detalii si programari veti obtine apeland numerele de telefon: 021 323 00 00 (02), mobil: 0724.242.259 sau online pe site-ul
www.gralmedical.ro

Crestere sustinuta in 2010
Gral Medical a reusit in primele 4 luni din anul 2010 sa aiba o crestere a cifrei de afaceri cu 40% fata de perioada similara a anului 2009, ajungand la o cifra de afaceri de aproape 17 milioane lei.
Acest lucru a fost posibil datorita ritmului sustinut de dezvoltare a centrelor cu specific de spitalizare de zi din 2009 (dializa si litotritie), dar si printr-o eficientizare a laboratoarelor din capitala.
Centrul de Excelenta in Tratarea Cancerului – OncoFort este cel de-al treilea proiect din cadrul spitalizarii de zi, care se ridica in complexul Centrului de Diagnostic si Tratament din capitala si impreuna cu Clinica de Diagnostic Gral vor asigura infrastructura Spitalului din aceeasi locatie.
Pentru anul 2010 Gral Medical si-a propus o crestere cu 50% a cifrei de afaceri, crestere sustinuta pe de o parte de centrele existente, printr-o diversificare a serviciilor oferite, iar pe de alta parte, prin aportul adus de proiectele noi.
 

GRAL MEDICAL este o firma privata cu capital integral romanesc din topul celor mai mari companii din domeniul serviciilor medicale.
Cu o experienta de peste 9 ani, Gral Medical a reusit sa ofere servicii medicale de calitate prin reteaua nationala de centre de diagnostic si tratament.
Compania a reusit sa contruiasca o retea de 17 centre medicale, dintre care 10 laboratoare, 4 clinici, 1 centru de Imagistica Medicala si 2 centre de Radiologie dentara in Bucuresti si judetele Prahova, Dolj, Sibiu si Arges, unde lucreaza peste 450 de medici si asistente.
Compania este de asemenea un important furnizor de servicii medicale pentru asigurarile sociale de sanatate.
 
 

 

Notare
Comentarii
de dana
Cat costa consultatia renumitilor profesori? consultatiile se fac pe baza de programare?Tratamentele oncologice se suporta de casa de asigurari ? Mi-as dori sa-mi raspunda cineva,am in familie o ruda diagnosticata cu cancer gastric la 42 de ani.Va multumesc.

de Gral Medical
Buna ziua!
Consultatiile se stabilesc pe baza de programari, pe care le puteti face la numerele de telefon: 021 323 00 00 (02), 0724.242.25. Program consultatii: 06-27 iulie 2010, 03-24 august 2010. Va invitam sa apelati numerele de mai sus pentru mai multe detalii si sa va faceti o programare cat de curand posibil pentru a beneficia de consultatia dorita.
Asteptam apelul dvs!

de IUSTINA
Din pacate lipsa de profesionalism si comportamentul execrabil fata de pacienti a domnului dr. HORTOPAN a lasat un gust amar si un minus pentru acest centru. RMN-uri facute fara simt de raspundere si diagnosticuri gresite.

de nume
Dl dr Hortopan nu lucreaza la Centrul de Imagistica din cadrul Gral Medical? nu la oncologie...Curios este faptul ca eu am fost in clinica Gral la dr-ul Ungureanu si mi-a recomandat un rmn si singurul care a putut face interpretarile la amanut a fost dr-ul hortopan si rmn-ul a trecut prin multe maini inainte.

de laura
am vazut pe site-ul lor ca din mai vine la ei inca un medic renumit - Irinel Popescu, un medic foarte bun, sora mea a apelat la el.

de Oncofort - Gral Medical
Detaliile privind consultatiile celor 2 renumiti doctorii ai Clinicii Oncologice si Experimentale din Viena (datele si tarifele), pe care acestia le ofera pacientilor Gral Medical, le regasiti in detaliu pe site-ul www.oncofort.ro. Fiecare pacient care vine cu trimitere la Centrul Oncofort, din cadrul Clinicii Gral Medical, beneficiaza de decontarile oferite de CNAS pentru toti pacientii diagnosticati cu cancer (ex: servicii de chimioterapie, investigatii de laborator, imagistica, retete gratuite, etc.)

de elena
Clinica Gral de pe Str. Traian Popovici(fosta Unitatii), nr. 79-91,sector 3, Bucuresti are un personal angajat care nu are un bun simt de a transmite in timp util, pacientilor, erorile de programare la consultul R.M.N(consult recomandat de medicul specialist, cu plata)si care nu are cunostinte minime de acelasi bun simt al profesionalismului vizavi de juramantul depus la intrarea in aceasta profesie, cea de doctor.

Clinica Gral mai sus mentionata are un doctor pe nume Hortopan care isi permite sa-si transmita aroganta si “daca va convine bine, daca nu alegeti alta clinica” prin personalul subordonat/angajat ca si cum pacientul este la cheremul si dispozitia acelui medic, Hortopan.

Este inadmisibil ca dupa 2 programari la aceasta clinica pt examen R.M.N sa ai acelasi obicei, de a anunta inainte cu 10 minute(cand deja esti in drum spre clinica)ca ora programata se decaleaza cu 2 ore, ca apoi acest “doctor” sa-si trimita colaboratorii sa calce in picioare verbal un pacient care le platea consultatia, care avea nevoie de acel consult samd !!!!!

Un comportamen execrabil, asa cum se citeste si in link-ul de mai jos.

http://www.medipedia.ro/Articole/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/5671/Gral-Medical-va-deschide-luna-august-2010.aspx

de Oncofort - Gral Medical
Detaliile privind consultatiile celor 2 renumiti doctorii ai Clinicii Oncologice si Experimentale din Viena, pe care acestia le ofera pacientilor Gral Medical, le regasiti in detaliu pe site-ul www.oncofort.ro. Fiecare pacient care vine cu trimitere la Centrul Oncofort, din cadrul Clinicii Gral Medical, beneficiaza de decontarile oferite de CNAS pentru toti pacientii diagnosticati cu cancer (ex: servicii de chimioterapie, investigatii de laborator, imagistica, retete gratuite, etc.) Consultatiile se stabilesc pe baza de programari, pe care le puteti face la numerele de telefon: 021 323 00 00 (02) si 0724.242.25. Program consultatii: Prof. Dr. Christoph Zielinski 6 iulie 2012, 08:00-18:00 si Prof. Dr. Thomas Brodowicz 23 Iulie 2012, 14:30 - 19:00 si 24 Iulie 2012, 08:00 - 18:00.


de diana
Echipa OncoFort este cea mai buna din tara. Bravo lor!
Matusa mea din Iasi, a avut cancer la san, si s-a tratat cu radioterapie la ei si dupa 2luni si-a reluat jobul. Si doctorul a ramas impresionat la control.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primul Centru privat de excelenţă în tratarea cancerului din România Primul Centru Privat de Excelenţă în Tratarea Cancerului din România - OncoFort - va fi lansat, în luna august, în România şi va reuni în premieră radioterapie, chimioterapie şi consult de specialitate internaţional,anunţă, printr-un comunicat remis marţi AGERPRES, Gral medical.
În România funcţionează primul centru oncologic urmând modelul Austriac Centrul OncoFort împlineşte 5 luni de la lansare, iar bilanţul este unul remarcabil, având în vedere că primul pacient român a urmat prima şedinţă de radioterapie pe data de 22 noiembrie 2010. Peste 500 de pacienţi au primit un diagnostic de la medicii oncologi austrieci şi totodata un plan de tratament...
Spitalul OncoFort, cea mai mare investiţie medicală din anul 2013, a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România Odată cu inaugurarea primului spital din reţeaua proprie, efortul investiţional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost încununat cu succes. Este un pas important atât pentru shareholderi cât şi pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investiţii...
Gral Medical ofera, in premiera, servicii de second opinion pentru imagistica medicala Rolul si beneficiile serviciilor de second opinion Intrebarile de genul : „Este posibil ca doctorul meu sa fi gresit? Rezultatul ar fi fost altul daca urmam alt tratament?” se regasesc in sufletul fiecarui pacient, dar si a membrilor familiei. In urma apelarii la serviciile de second opinion putem...
Radioterapia salvează vieţi, iar cancerul este învins Caracteristici Cancerul poate schimba radical viaţa unui om, chiar dacă acest diagnostic nefericit se referă la un coleg, prieten sau membru al familiei. Este începutul căutărilor, omul având nevoie de mult sprijin şi grija celor din jur. Îndrumarea medicală, diagnosticul corect, tratamentul eficient...
O analiza simpla poate preveni bolile de prostata Gral Medical a incheiat in premiera un parteneriat medical pe partea de urologie cu Dr. Reddy's Laboratories.