Cele mai citite
 


Subprefectul Claudiu Bârsan, singurul concurent la şefia CJAS Sălaj
joi, 27 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Subprefectul Claudiu Bârsan este singurul candidat la concursul organizat în această perioadă pentru postul de preşedinte - director general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj.
Conform datelor publicate miercuri pe site-ul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Claudiu Bârsan a promovat proba scrisă a examenul, susţinută marţi, urmând ca joi să aibă loc interviul pentru ocuparea postului.
'Dacă va reuşi să ocupe această poziţie, sunt convins că va aduce un suflu proaspăt în cadrul CAS Sălaj unde, actualmente, există multe probleme', a precizat, miercuri, deputatul Lucian Bode, preşedintele PDL Sălaj.
Acesta a mai spus că, la fel ca şi în cazul actualului subprefect, în cazul în care Claudiu Bârsan va pleca la CAS, postul va reveni, conform înţelegerii cu UDMR, democrat-liberalilor.
PDL Sălaj va înainta o propunere în acest sens primului-ministru, numele viitorului subprefect urmând a fi decis abia după afişarea rezultatelor finale ale concursului pentru şefia CAS Sălaj.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Director interimar la Casa de Asigurări de Sănătate Directorul de Relaţii Contractuale al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj, Marius Tăutu, a fost numit joi pe postul de director general interimar al instituţiei menţionate, după ce cu o zi înainte fostul director Cladiu Bârsan primise un ordin de revocare din funcţie.
Sălaj: Directorul Casei de Asigurări de Sănătate a fost demis Directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj, Claudiu Bârsan, a fost demis din funcţie printr-un ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, eliberarea din funcţie fiind valabilă pentru toţi şefii caselor de sănătate din ţară.
Preşedinte CJAS Buzău: Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002 Preşedintele - director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Buzău, Corneliu Vasilescu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES. că, 'practic, Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002, când o serie de atribuţii au trecut la alte instituţii de stat şi niciun...
Sălaj: CAS face publică repartizarea paturilor ce urmează să fie reduse în judeţul Sălaj Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) au făcut publică, miercuri, în cadrul unei întâlniri cu managerii spitalelor din judeţ, repartizarea celor 130 de paturi care urmează să fie reduse la nivelul judeţului Sălaj.
Sălaj: Suplimentare a numărului de paturi din spitale finanţate de Casa de Asigurări Numărul de paturi contractate de unităţile spitaliceşti cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj pentru anul 2013 va fi cu 20 mai mare decât cel prevăzut iniţial în strategia naţională, suplimentarea realizându-se, în principal, pentru o fundaţie specializată în activităţi medicale de recuperare...
Dolj: Preşedintele unei case de asigurări de sănătate, acuzat că a primit stimulente băneşti Preşedintele Uniunii Sindicatelor din Administraţie, Ringo Dămureanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că la numai patru zile după ce preşedintele Traian Băsescu a anunţat măsurile de reducere a salariilor din sistemul bugetar cu 25% şi a pensiilor cu 15%, preşedintele CJAS Dâmboviţa, Georgeta...