Cele mai citite
 


Ligatura tubara (lb. engl.)
luni, 31 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Tehnica ligaturii tubare ca metoda contraceptiva permanenta.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Capsulele vaginale – o metodă contraceptivă locală avantajoasă Te-ai saturat de pilule? Te temi de efectele lor secundare pe termen lung? Iubitul tău nu suporta prezervativul? Ce spui însa de capsulele contraceptive?
O nouă metodă contraceptivă cu o eficienţă apropiată de 100%, destinată bărbaţilor Beijing, 13 mai /Agerpres/ - O nouă metodă contraceptivă, descoperită de cercetători chinezi şi destinată în exclusivitate bărbaţilor este la fel de eficientă ca şi pastila anticoncepţională în prevenirea sarcinilor, deschizând orizontul pentru o mai echitabilă împărţire a responsabilităţilor între partenerii...
Inelul contraceptiv Specialiştii recomandă femeilor să consulte medicul înainte de a opta pentru o metodă contraceptivă. Pentru cele care sunt interesate de o protecţie pentru o perioadă lungă exista inelul vaginal contraceptiv.
Tinerele evită să consulte ginecologul Sursa: Agerpres Bucureşti - Tinerele din România evită să consulte medicul ginecolog şi îşi aleg metoda contraceptivă fie apelând la sfatul unei prietene apropiate, fie informându-se direct de pe internet sau din reviste, relevă un studiu ad-hoc realizat de Sensiblu, în parteneriat cu site-ul www.coolgirl...
Pharmatex® – capsule, beneficiile contracepției locale Pharmatex® capsule este o metodă contraceptivă locală fără limite legate de vârstă, de condiţiile fiziologice sau de o patologie medicală, fiind recomandată de Organizația Mondială a Sănătății ca metodă contraceptivă ce poate fi utilizată fără nicio restricţie medicală.
Pharmatex® – capsule şi Pharmatex® – cremă, beneficiile contracepției locale Pharmatex® capsule este o metodă contraceptivă locală fără limite legate de vârstă, de condiţiile fiziologice sau de o patologie medicală, fiind recomandată de Organizația Mondială a Sănătății ca metodă contraceptivă ce poate fi utilizată fără nicio restricţie medicală.