Cele mai citite
 


Miringotomia (lb. engleza)
luni, 31 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Notiuni despre miringotomie- incizie la nivelul timpanului.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
4 moduri de a curata urechile Uneori, ceara formeaza un dop tare in apropierea timpanului si trebuie indepartat de medic. Dopul de ceara poate sta la baza pierderii partiale a auzului — care poate fi progresiva —, acufene (zgomote in ureche), durere de ureche sau o senzatie de umplere totala a urechii.
Alergiile, sinuzita, otita şi barotraumatismele Alergiile, sinuzita, otita sau guturaiul în cazul persoanelor care călătoresc cu avionul sau se scufundă în mare acutizează simptomele barotraumatismului, afecţiune cauzată de schimbările de presiune. Barotraumatismul dispare de obicei spontan, însă uneori durează câteva zile şi este necesară consultarea...
Gorj: Cinci elevi au ajuns la spital după ce microcăştile le-au rămas blocate în urechi Patru elevi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, iar un altul la Spitalul Motru, după ce microcăştile pe care cel mai probabil le-au folosit pentru a frauda examenul de Bacalaureat le-au rămas blocate în urechi, a declarat, joi, Gheorghe Stanciu, medic în cadrul Secţiei ORL.
Torsul pisicii împotriva stresului, insomniei şi anxietăţii Stresul, insomnia sau anxietatea se pot trata şi fără medicamente, numai cu torsul pisicii, care are virtuţi terapeutice mult lăudate de stăpâni şi de experţii veterinari, scrie afp.com.
SUA: cercetător român ucis într-o explozie de laborator Cercetătorul român Adrian Martin de la institutul Membrane Technology and Research Inc /MTR, California/ a murit joia trecută în urma unei explozii survenite într-un laborator din Menlo Park, a informat duminică canalul NBC Bay Area.
Durerile si infectiile urechilor Durerile de urechi pot fi cumplite si din nefericire au tendinta sa apara noaptea. Explicatia o ofera o combinatie intre anatomie si presiune. Trompele lui Eustache fac legatura intre faringe si urechea medie (sau mijlocie), iar blocarea lor este cea mai frecventa cauza a durerilor de urechi...