Cele mai citite
 


Medicamente interzise la import reţinute de vameşii de la Sculeni
duminică, 30 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un cetăţean român a încercat să introducă în ţară 2.905 tablete, comprimate şi fiole, aflate pe lista interzisă, informează un comunicat transmis vineri de Autoritatea Naţională a Vămilor (ANV).
Un lot de 2.905 tablete, comprimate şi fiole cu substanţe interzise, respectiv Strombafort (Stanozolol), Danabol (Methandienone), Clenbuterol, Oxandrolon, Esculap şi Nandrolonă D 20 la sută (Nandrolone Decanoate), au fost reţinute în vederea confiscării de inspectorii vamali de la punctul de trecere a frontierei de la Sculeni.
Medicamentele se aflau în bagajul cetăţeanului român David T., în vârstă de 41 ani, domiciliat în judeţul Neamţ, care călătorea cu un autocar, pe ruta Chişinău - Cluj Napoca.
Medicamentele se găseau în ambalajul original, având aplicate timbrele Ministerului Sănătăţii din Republica Moldova, iar cetăţeanul român a declarat că le-a cumpărat din Republica Moldova pentru folosinţă personală.
Întrucât substanţele active conţinute se află pe 'lista interzisă', aprobată de Agenţia Naţională Anti-Doping, acestea au fost reţinute în vederea confiscării şi au fost predate poliţiştilor de frontieră, care le-au trimis Laboratorului de analiză şi profil a drogurilor din cadrul B.C.C.O Iaşi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Republica Moldova: Patru persoane decedate în accidentul unui elicopter SMURD Iaşi în raionul Cantemir Patru persoane şi-ar fi pierdut viaţa în accidentul unui elicopter SMURD Iaşi prăbuşit joi după-amiază într-o localitate din raionul Cantemir din Republica Moldova, a relatat Radio Chişinău, citându-l pe primarul localităţii Haragâş, unde s-a produs accidentul.
Iaşi: Specialiştii CNI şi ai Ministerului Sănătăţii amână decizia privind amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe O echipă de arhitecţi de la Compania Naţională de Investiţii şi specialişti din Ministerul Sănătăţii s-a aflat vineri la Iaşi pentru a discuta cu autorităţile locale despre amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe, fără a se ajunge însă la luarea vreunei decizii.
UMF Iaşi a lansat un proiect transfrontalier cu universităţile de medicină din Chişinău şi Odessa Reprezentanţii universităţilor de medicină din Iaşi, Chişinău şi Odessa au semnat un acord de colaborare universitară, bazat pe scopuri comune de promovare a educaţiei şi a cercetării, un prim rezultat al acestuia fiind un proiect în valoare de 1,4 milioane euro vizând cercetarea în comun a bolilor cronice...
Iaşi: Acţiune transfrontalieră de salvare a unor fete din Republica Moldova dispărute în apele Prutului Mai multe echipaje ale Inspectoratului Situaţii de Urgenţă, SMURD şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Iaşi, precum şi echipaje de ajutor din Republica Moldova caută două fete care au dispărut, duminică, în apele Prutului.
Universităţile de medicină din Iaşi, Chişinău şi Odessa, reunite în cadrul unui proiect transfrontalier Reprezentanţii universităţilor de medicină din Iaşi, Chişinău şi Odessa, au anunţat joi, la Iaşi, înfiinţarea fundaţiei CHRONEX-RD, prima organizaţie neguvernamentală transfrontalieră înfiinţată de o universitate de medicină de stat din România.
Arafat, despre cooperarea ISU cu R. Moldova: Se va crea un modul experimental SMURD şi elicopterele vor interveni urgent Acordul privind ajutorul reciproc pentru intervenţiile transfrontaliere în caz de urgenţă medicală semnat la Chişinău cu Republica Moldova are în vedere accesul în regim de urgenţă a elicopterelor din Iaşi şi Galaţi pentru a interveni la solicitarea medicilor din ţara vecină şi crearea unui modul experimental...