Cele mai citite
 


Constanţa: Tentativă de jaf la policlinica din incinta Spitalului Judeţean
duminică, 30 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţiştii fac cercetări după ce, în noaptea de joi spre vineri, autori neidentificaţi deocamdată au încercat să fure un bancomat din interiorul policlinicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), Anda Drăgulescu, a declarat, pentru AGERPRES, că, în jurul orei 2,45, agentul de pază de la policlinică a anunţat, la numărul unic de urgenţe 112, că 'bancomatul este deplasat de la locului lui, firele de alimentare sunt tăiate, iar pe podea există un cuţit'.
'Agentul de pază a afirmat că nu a văzut, nu a auzit nimic ciudat şi că nu ştie nimic despre cele petrecute', a spus reprezentanta IPJ.
Potrivit acesteia, în urma primelor verificări efectuate a fost depistată o uşă a policlinicii care fusese deschisă prin forţare.
Policlinica SCJU Constanţa nu este monitorizată video, paza fiind asigurată doar de agenţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Tentativă de jaf la o farmacie din Roşiorii de Vede O tentativă de jaf s-a înregistrat vineri seara la o farmacie din zona centrală a municipiului Roşiorii de Vede, unde un bărbat cu cagulă pe faţă a ameninţat cu pistolul asistenta de serviciu, solicitându-i încasările zilei.
Gorj: Înscrierile pentru concursul de agent de poliţie au triplat veniturile Policlinicii SJU Târgu-Jiu Policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a înregistrat, în ultimele zile, încasări record datorită concursului organizat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj pentru ocuparea celor 11 posturi de agenţi din sursă externă, a declarat marţi şeful Ambulatoriului, medicul Vasile...
Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit după ce s-ar fi aruncat de la etaj Un prahovean din comuna Plopu, care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al clădirii.
Vaslui: Scandal provocat de un pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un pacient dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui sub escortă de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), după ce acesta şi-a ameninţat cu moartea concubina, a provocat joi seara, scandal la Unitatea de Primire Urgenţe a unităţii sanitare, a spart un geam cu capul şi a...
Gorj: Tânăr reţinut pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat, după ce şi-a lovit de mai multe ori prietenul, viaţa acestuia fiind pusă în pericol, a precizat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.
Constanţa: Adolescent consumator de etnobotanice, mort după ce a inhalat voluntar gaz de brichetă Un adolescent de 16 ani, cunoscut drept consumator de etnobotanice, a murit, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a inhalat în mod voluntar gaz dintr-un spray pentru încărcat brichete.