Cele mai citite
 


Galaţi: Concediu medical verificat de CJAS
duminică, 30 mai 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi a verificat concediul medical al unui angajat al Direcţiei Judeţene pentru Sport (DJS), după ce şeful acestei instituţii a reclamat faptul că bărbatul ar fi obţinut în mod dubios concediul respectiv.
Bărbatul verificat, Traian Boteanu, de 29 ani, este inginer la DJS Galaţi şi supervizează lucrările care se fac în bazele sportive. El i-a solicitat, săptămâna trecută, şefului DJS, Maria Magdalena Irincu, trei zile de concediu de odihnă, dar a fost refuzat. Bărbatul a revenit cu un concediu medical, cu diagnosticul de gastrită şi duodenită, valabil tot trei zile, în perioada pentru care ceruse concediul de odihnă.

Directorul DJS a considerat că respectivul concediu medical este dubios, mai ales că perioada pentru care a fost acordat coincidea cu cea solicitată pentru concediul de odihnă.

Verificarea făcută de reprezentanţii CJAS a dus la amendarea cu 2.500 lei a medicului Mihăiţă Dănilă, care a eliberat concediul medical, nu pentru diagnostic, ci pentru că adeverinţa de concediu medical nu a fost corect completată, neavând trecute pe ea numărul de zile de concediu medical pe ultimele 12 luni.

Conducerea CJAS a declarat că, deocamdată, nu se poate dovedi că diagnosticul a fost incorect şi nu poate lua nicio măsură împotriva pacientului, ca atare acesta va fi plătit de angajator, respectiv DJS, pentru perioada concediului medical.
Notare
Comentarii
de Un angajat
Omul a recurs la o masura extrema pentru ca seful sau nu i-a acordat cele 3 zile de concediu de odihna.

Vi se pare normal ca angajatorul sa-mi refuze concediul cand are el chef?

Sunt satul de astfel de sefi care se cred Dumnezeu.

Cum poate el sa-mi impuna cand sa-mi iau concediul de odihna?

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Galaţi: Zeci de farmacii sancţionate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Peste 30 de farmacii din judeţul Galaţi au fost sancţionate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi în urma unor controale la cele care au contracte cu statul pentru furnizarea de medicamente, a anunţat miercuri directorul instituţiei, Elena Vrabie.
Spitalele gălăţene au bani doar până în august sau septembrie Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi a finalizat încheierea noului contract cadru cu unităţile sanitare gălăţene, la capitolul spitale fiind alocată pentru perioada aprilie-decembrie suma de 82.190.573 lei, cu 8% mai mică decât în anul anterior, a anunţat, miercuri, directorul instituţiei...
Galaţi: Circa 144 milioane lei de la CJAS pentru funcţionarea unităţilor sanitare timp de două luni Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi a primit 143,9 milioane lei cu care finanţează sistemul de sănătate gălăţean până la începutul lunii iunie, când este programată încheierea contractului-cadru pe anul în curs, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Olimpia...
Galaţi: Peste 33.000 de carduri de sănătate returnate îşi aşteaptă deţinătorii Un număr de 33.322 de carduri de asigurat de sănătate dintre cele 47.668 aduse retur prin Poşta Română la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate(CJAS) Galaţi de la începutul anului îşi aşteaptă încă deţinătorii, deşi s-au pus la dispoziţia populaţiei angajaţi şi un ghişeu special pentru un astfel de...
Galaţi: Bani pentru eliberarea de reţete compensate, doar până în octombrie Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi poate asigura plata către farmacii pentru eliberarea de reţete compensate doar până la sfârşitul lunii octombrie, a declarat, luni, pentru AGERPRES, directorul CJAS Galaţi, Olimpia Buzia.