Cele mai citite
 


Aeroportul clujean, ţinta unei alarme false cu bombă
sâmbătă, 29 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cluj-Napoca, 29 mai /Agerpres/ - Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a fost, în noaptea de vineri spre sâmbătă, ţinta unei ameninţări cu bombă, care, până la urmă, s-a dovedit a fi falsă.
'Lucrătorii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj - Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca se găseşte o bombă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea controlului de specialitate. În urma evaluării situaţiei existente, s-a stabilit că nu se impune evacuarea persoanelor aflate în incinta aeroportului, dovedindu-se o că a fost o alarmă falsă', a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop.
În urma cercetărilor efectuate, autorul alarmei false a fost identificat de poliţişti. El este un tânăr de 28 de ani, pe numele căruia s-a întocmit acum un dosar penal.
Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca este folosit lunar de circa 80.000 de pasageri.
AGERPRES/(Marius Septimiu Avram)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Activitatea instituţiilor privind accidentul aviatic, analizată miercuri de Guvern; un supravieţuitor spune că îi datorează viaţa pilotului Activitatea fiecărei instituţii implicate în cazul accidentul aviatic de luni din munţii Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion au murit, va fi analizată în şedinţa de miercuri a Guvernului, până atunci fiind aşteptate rapoarte complete privind măsurile şi acţiunile derulate în...
Ultimele patru magazine de etnobotanice din Cluj-Napoca, închise Cluj-Napoca, 19 ian /Agerpres/ - Autorităţile clujene au închis în noaptea de marţi spre miercuri patru magazine care comercializau plante etnobotanice, iar pe vânzători i-au dus la poliţie pentru declaraţii.
Cluj: Medici ginecologi cercetaţi penal pentru culpă medicală Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a deschis o anchetă penală în cazul unei femei de 29 de ani care a murit la puţin timp de la naştere, la Clinica de Ginecologie nr. 1 din Cluj-Napoca.
Cluj: Anchetă privind cele şase cadavre profanate de la Institutul de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a început, miercuri, o anchetă în privinţa celor şase cadavre profanate, aflate în instalaţii frigorifice de la Institutul de Medicina Legală (IML) din Cluj-Napoca.
Cluj: IJP investighează împrejurările în care decanul FSEGA a căzut de la etaj Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Cluj a început o anchetă care va elucida circumstanţele în care decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Dumitru Matiş, a căzut, sâmbătă, de pe clădirea în care locuieşte, sau dacă a fost vorba despre...