Cele mai citite
 


Iaşi: Cadrele medicale de la Urgenţe, protestează în curte
marţi, 1 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 30 de angajaţi ai Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan' din Iaşi au ieşit, luni, în curtea unităţii medicale, în semn de nemulţumire faţă de decizia guvernanţilor de a le diminua salariile.
Supăraţi că vor primi salarii cu 25% mai mici, o parte dintre angajaţii Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' cadrele medicale au strigat 'Hoţii', 'Mincinoşii'.

Cadrele medicale susţin că la Spitalul Clinic de Urgenţe vor fi asigurate doar urgenţele.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Poliţişti chemaţi în ajutorul medicilor, după ce au fost agresaţi de un pacient Personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor pentru a calma un pacient adus de un echipaj al ambulanţei după ce s-a automutilat.
Iaşi: Grevă japoneză la UPU Cadrele medicale din Unitatea de Primire a a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi au declanşat, luni, un protest spontan din cauza nemulţumirilor salariale.
Iaşi: Spitalul Clinic de Urgenţe Sf Ioan, chemat în instanţă de Tudor Ciuhodaru Medicul deputat Tudor Ciuhodaru a dat în judecată conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, la câteva săptămâni după ce a primit un avertisment din partea acesteia că a jignit un medic de la SMURD.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Gerul a făcut iar victime printre oamenii străzii Un număr de şapte oameni ai străzii au necesitat îngrijiri medicale în noaptea de marţi spre miercuri, ei ajungând la spital în stare de hipotermie sau cu degerături suferite în urma expunerii prelungite la temperaturi de minus 23 de grade Celsius.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.