Cele mai citite
 


Satu Mare: Protest la Spitalul şi Consiliul Judeţean
marţi, 1 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean şi ai Consiliului Judeţean Satu Mare au protestat luni în faţa instituţiilor, nemulţumiţi de măsura guvernului de a reduce salariile cu 25%.
Liderul sindicatului Ortosan, Ecaterina Gozner, a declarat că asistenţa medicală de urgenţă este asigurată conform Legii, nefiind probleme la urgenţe. Nemulţumiţi de acţiunile guvernului, circa 70 de medici şi asistenţi maternali au ieşit în curtea spitalului să protesteze.

Sătmărenii care se prezintă la spital pentru analize sau nu au probleme urgente sunt trimişi acasă. Spitalul Judeţean Satu Mare are 1.700 de angajaţi din care peste 1.000 de sindicalişti, aceştia intrând în grevă timp de două zile.

Totodată, circa 40 de angajaţi ai Consiliului Judeţean Satu Mare, membri ai sindicatului Pro Autonomia s-au aflat la intrarea în instituţie, cu banderole, bannere, fluiere şi au scandat lozinci împotriva guvernului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Bucureşti: Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Bihor: Asistenţa medicală de urgenţă, sub o singură comandă în Oradea Asistenţa medicală de urgenţă în Oradea va funcţiona unitar, sub o singură comandă, prin comasarea celor două mari structuri din municipiu care funcţionează la Spitalul Municipal şi la Spitalul Judeţean, a anunţat marţi primarul Ilie Bolojan.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.