Cele mai citite
 


Călăraşi: Protest al salariaţilor serviciului de ambulanţă
marţi, 1 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O parte din salariaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Călăraşi au protestat luni în curtea instituţiei, timp de câteva minute, prin punerea în funcţiune a semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialelor din dotare.
'Ne-am adunat astăzi (n.r. luni) să fim solidari cu BNS (n.r. Blocul Naţional Sindical). Pe lângă protestele care ne stau la îndemână, sirene trase, abordare de bannere şi toate celelalte, noi nu putem opri activitatea staţiei. Urgenţele de gradul zero şi unu vor fi efectuate în continuare. Vom continua cu aceleaşi forme de protest pe parcursul mitingului declanşat de BNS' a declarat pentru AGERPRES, reprezentantul Federaţiei Ambulanţa Călăraşi, Florentin Iancu.

Potrivit reprezentantului, angajaţii serviciului de ambulanţă sunt nemulţumiţi de reducerea salariilor cu 25%.

Federaţia Ambulanţa Călăraşi are înscrişi un număr de 220 de membrii, aceştia fiind angajaţi ai staţiei centrale şi locale de ambulanţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Serviciul de Ambulanţă va avea în dotare patru noi autospeciale sanitare, dotate cu echipamente moderne Patru autospeciale sanitare noi, dotate cu echipamente moderne, vor ajunge până la sfârşitul anului la Serviciul de Ambulanţă Gorj, maşinile fiind solicitate pentru intervenţia cât mai rapidă în cazurile de urgenţă, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Dan Vâlceanu.
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Călăraşi: Localităţile Budeşti şi Chiselet au substaţii SMURD Două substaţii SMURD au fost inaugurate, joi, în oraşul Budeşti şi în comuna Chiselet din judeţul Călăraşi, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat şi a inspectorului general al IGSU, general de brigadă Ioan Baş.
Călăraşi: Dispecerat integrat între Serviciul de Ambulanţă şi ISU Un dispecerat integrat va fi înfiinţat în luna aprilie între Serviciul de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Barbu Ştirbei' la Călăraşi.
S.O.S. de la Managerul Serviciului de Ambulanţă:Judeţul Sibiu are nevoie de încă trei ambulanţe pentru Cod Roşu Judeţul Sibiu mai are nevoie de trei ambulanţe C2 care să facă faţă în cazul unui Cod Roşu, în prezent având doar două, una la SMURD, iar cealaltă la Ambulanţă. La Serviciul de Ambulanţă mai este nevoie de 28 de oameni şi înnoirea a 80 la sută din maşini, care ar trebui casate, a declarat marţi, într-o...
Călăraşi: O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de o ambulanţă SMURD O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită, joi, de o ambulanţă tip SMURD în zona Liceului Auto din municipiul Călăraşi.