Cele mai citite
 


Vâlcea: Ambulanţierii vâlceni nu se află în grevă
marţi, 1 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Judeţean de Ambulanţă nu se află în grevă, a declarat luni, pentru AGERPRES, Alecsandru Maiorescu, directorul acestei unităţi sanitare.
'Toţi cei 256 de salariaţi ai ambulanţei vâlcene lucrează. Deşi sunt nemulţumiţi de salarii şi mai ales de măsurile de austeritate care se vor lua, au optat în a-şi face treaba. Lucrăm într-un serviciu medical de urgenţă în care nu ne permitem să ne jucăm cu viaţa omului. Doar la ora 11, timp de trei minute, au sunat sirenele în semn de solidaritate', a precizat Maiorescu.

Deşi în urmă cu o săptămână liderii de sindicat din Vâlcea anunţau pentru luni ample mişcări de protest sau întreruperea activităţii în anumite servicii, printre care şi cel de ambulanţă, salariaţii au preferat să vină la muncă şi să opteze pentru o grevă de solidaritate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Vâlcea: Ambulanţierii au decis să nu mai asigure transportul pacienţilor din Spitalul de Urgenţă la alte unităţi sanitare Serviciul Judeţean de Ambulanţă a hotărât să sisteze cursele pentru pacienţii din Spitalul de Urgenţă Vâlcea către ale unităţi sanitare, în lipsa unui contract cadru prin care spitalul să achite costul acestui transport.
Vâlcea: Conflictul dintre ambulanţieri şi Spitalul Judeţean de Urgenţă s-a încheiat prin semnarea contractului Consiliul Judeţean Vâlcea a reuşit joi să dezamorseze conflictul dintre Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Spitalul de Urgenţă, în urma căruia ambulanţierii refuzaseră să mai transporte bolnavi din unitatea sanitară vâlceană către alte unităţi de profil.
Bihor: Corpul de control al ministrului Sănătăţii la Ambulanţa Bihor Managerul interimar al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat marţi, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, că în unitate se află, de luni, Corpul de control al ministrului Sănătăţii.
Vâlcea: Liberalul Cristian Buican cere reînnoirea parcului auto al Serviciului de Ambulanţă Deputatul liberal Cristian Buican a solicitat joi, într-o conferinţă de presă, Ministerului Sănătăţii repartizarea de urgenţă de noi autosanitare pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vâlcea, în condiţiile în care parcul auto al acestuia nu corespunde din punct de vedere numeric şi tehnic.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.