Cele mai citite
 


Vâlcea: Medicii din Râmnicu Vâlcea nu se află în grevă
marţi, 1 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Niciun medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţe Vâlcea nu este în grevă, a declarat, luni, pentru AGERPRES, managerul acestei unităţi medicale, Georgeta Sălişte.
'Am avut un mic protest al celor de la SANITAS în curtea spitalului, personal TESA şi asistente medicale. Sub o treime însă din angajaţi. Niciun medic însă nu se află în grevă. Spitalul îşi desfăşoară activitatea normal', a precizat Sălişte.

Acelaşi lucru l-a declarat şi directorul Spitalului de Obstetrică - Ginecologie din Râmnicu Vâlcea, dr. Marian Stoica.

'Oamenii sunt la lucru, unii poartă o banderolă la braţ în semn de solidaritate, în rest activitatea decurge normal', a precizat directorul maternităţii vâlcene.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Vaslui: Sute de cadre medicale protestează în curţile spitalelor Peste 300 de cadre medicale, medici şi asistente de la Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) Vaslui protestează, luni, în curtea unităţii sanitare, împotriva măsurilor de austeritate impuse de guvern.
Suceava: Câteva sute de sindicalişti SANITAS din judeţ au protestat, nemulţumiţi de discrepanţele salariale Câteva sute de sindicalişti din cadrul SANITAS Suceava au participat, miercuri, la o grevă de avertisment, cu întreruperea lucrului timp de două ore.
Vâlcea: Unitate de Primiri Urgenţe în cadrul Spitalului din Horezu La Spitalul din Horezu se va deschide, în perioada următoare, o Unitate de Primiri Urgenţe (UPU), a declarat managerul unităţii sanitare, Constantin Popescu.
Vâlcea: Demersuri ale Spitalului din Horezu pentru înfiinţarea unei secţii de primiri urgenţe Reprezentanţii Spitalului orăşenesc Horezu, al treilea ca mărime din judeţul Vâlcea, au depus documentaţia la Ministerul Sănătăţii pentru a înfiinţa un Compartiment de primiri urgenţe în cadrul unităţii sanitare, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul DSP, dr. Maria Murăruş.
Braşov: Federaţiile Sanitas şi Tesa din sănătate participă la acţiunile de protest de săptămâna viitoare Cadrele medicale afiliate Federaţiei Tesa din sănătate şi Sanitas, din Braşov, participă la acţiunile de protest programate pentru săptămâna viitoare, respectiv la greva de avertisment din 25 noiembrie între orele 8.00-10.00 şi la greva generală din 28 noiembrie.