Cele mai citite
 


Brăila: Porţile spitalelor din judeţ sunt închise
marţi, 1 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Porţile tuturor spitalelor din Brăila sunt închise, iar medicii asigură doar urgenţele în procent de 30%, toate cadrele medicale fiind solidare cu mişcarea de protest organizată luni, după cum a declarat preşedinte Sanitas Brăila, Aurelia Cheariu.
'Am fost la toate unităţile sanitare şi greva este făcută conform legii conflictelor de muncă. Porţile spitalelor sunt închise şi se primesc numai salvări, strict doar urgenţe. Nu se fac internări şi nu se operează decât cazurile stabilite de o comisie de medici. Doar această comisie hotărăşte dacă se intră sau nu în sala de operaţie', a spus Aurelia Cheariu.

Liderul Sanitas a precizat că membrii acestui sindicat vor fi prezenţi la mitingul de protest programat marţi, 1 iunie, în faţa Prefecturii, care va fi organizat de CNSRL Frăţia, BNS, CSDR şi Cartel Alfa.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Brăila: Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă ameninţă cu declanşarea protestelor Cei 2.000 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila ameninţă cu declanşarea unor acţiuni de protest, care pot ajunge chiar până la greva generală, deoarece de trei luni nu le-au fost semnate contractele de muncă şi că nu le sunt acordate tichete de masă.
Brăila: Protestul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, suspendat pe perioada campaniei electorale Protestul declanşat luni de Sindicatul Sanitas la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pe motiv că managerul spitalului, Rodica Sin, nu le-ar fi semnat angajaţilor contractele individuale de muncă, a fost suspendat pe perioada campaniei electorale, potrivit unui comunicat de presă remis de Sanitas.
Brăila: Angajaţii din spitale, în grevă japoneză timp de trei zile Angajaţii din spitale brăilene se vor afla în grevă japoneză timp de trei zile, între 14 şi 16 octombrie, în semn de protest împotriva subfinanţării sistemului de sănătate. Pe perioada protestului ei vor purta o banderolă tricoloră pe braţ.
Brăila: Cincizeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă au protestat în curtea unităţii Cincizeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, membri ai Sindicatului Sanitas, au protestat luni, timp de două ore, în curtea unităţii, pe motiv că managerul spitalului, Rodica Sin, nu le-ar fi semnat contractele individuale de muncă.
Braşov: Cadrele medicale din 11 spitale, în grevă de avertisment Cadrele medicale din spitalele braşovene, cu excepţia unităţilor de Neurologie şi Pneumoftiziologie, se află, miercuri, în grevă de avertisment între orele 8,00-10,00, fiind asigurată o treime din activitate.