Cele mai citite
 


Gorj: Angajaţii Spitalului Dobriţa vor protesta marţi în faţa CJAS
marţi, 1 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie de la Dobriţa, membri ai Sindicatului 'Sănătatea' Gorj, afiliat CNS Cartel Alfa, vor protesta, marţi, în faţa sediului Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, nemulţumiţi de modul în care i-a fost impus unităţii spitaliceşti contractul pentru furnizare de servicii medicale în acest an.
Potrivit preşedintelui sindicatului, Ion Măruţă, impunerea contractului de furnizare va duce la imposibilitatea acordării asistenţei medicale bolnavilor de TBC şi bolnavilor MDR (multi drog rezistent) începând cu data de 1 iulie.
'În condiţiile în care, în ultimii 5 ani, media anuală a internărilor de TBC a fost de 1.614 cazuri, în acest an s-a impus contractarea unui număr de 540 cazuri, din care până la această dată au fost internaţi 426 de bolnavi TBC, rămânând pentru următoarele 7 luni 114 posibil bolnavi de internat', a precizat Ion Măruţă.
Acesta aminteşte conducerii CJAS Gorj că judeţul se află pe poziţii fruntaşe în ceea ce priveşte incidenţa bolnavilor de TBC la nivel naţional şi avertizează că acţiunea de protest 'va face posibilă creşterea numărului acestora în familiile şi locurile în care aceştia îşi desfăşoară activitatea'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Angajaţii spitalului de la Dobriţa au ajuns la o întelegere cu CJAS Zeci de angajaţi ai Spitalului de Pneumoftiziologie 'Tudor Vladimirescu' de la Dobriţa au pichetat, marţi, sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, fiind nemulţumiţi de modul în care unităţii spitaliceşti i-a fost impus contractul pentru furnizare de servicii medicale din acest an...
Gorj: Spitalul TBC Dobriţa are datorii de peste 1,5 milioane lei Spitalul de Pneumoftiziologie Dobriţa se află în impas financiar, având datorii de peste 1,5 milioane lei, acestea acumulându-se pe o perioadă de câţiva ani, a declarat, joi, managerul unităţii, Tiberiu Tătaru.
Gorj: Bugetul CJAS pentru lunile mai-decembrie, mai mare cu 15 milioane lei comparativ cu 2014 Bugetul alocat Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj pentru perioada mai-decembrie 2015 este mai mare cu aproximativ 15 milioane lei comparativ cu cel înregistrat în acelaşi interval al anului trecut, suma totală fiind de circa 205.000.000 lei, a declarat, vineri, directorul instituţiei...
Gorj: CAS a distribuit ultima tranşă de bani pentru finanţarea serviciilor spitaliceşti Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a distribuit unităţilor spitaliceşti din judeţ ultima tranşă de bani din acest an pentru finanţarea tuturor serviciilor de profil, a declarat directorul instituţiei, Daniel Bondoc.
Gorj: Casa de Asigurări de Sănătate are datorii de 36 de milioane de lei la farmaciile din judeţ Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că instituţia pe care o conduce trebuie să achite suma de 36 de milioane de lei către farmaciile din judeţ, reprezentând restanţe din anii 2009 şi 2010.
Gorj: Furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de CJAS în luna decembrie din cauza neregulilor în activitate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a imputat furnizorilor de servicii medicale din judeţ, în urma controalelor efectuate pe parcursul lunii decembrie, suma de aproximativ 5 200 lei lei pentru servicii raportate eronat, se arată într-o informare postată pe site-ul instituţiei.