Cele mai citite
 


Vâlcea: Liderul ambulanţierilor vâlceni îl contrazice pe director, spunând că unitatea sanitară se află în grevă
marţi, 1 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liderul sindicatului ambulanţierilor vâlceni, Petre Duinea îl contrazice pe directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Alecsandru Maiorescu, afirmând că zilnic, între orele 10 şi 15, salariaţii se vor afla în grevă.
'Domnul director habar n-are ce vorbeşte. Un număr de 180 de salariaţi ai Serviciului de Ambulanţă Vâlcea vor face grevă zilnic, între orele 10 şi 15, iar vineri vom picheta prefectura. Între 10 şi 15 nu vom răspunde decât la apeluri de urgenţă 0 şi 1. Dacă altora le convin salariile pe care le vor lua, nouă nu. Aşa că alţii să stea în banca lor', a precizat Duinea.
Într-o declaraţie acordată Agerpres, în cursul zilei de luni, directorul Servicului de Ambulanţă afirma că unitatea pe care o conduce nu participă la proteste.
'Toţi cei 256 de salariaţi ai ambulanţei vâlcene lucrează. Deşi sunt nemulţumiţi de salarii şi mai ales de măsurile de austeritate care se vor lua, au optat pentru a-şi face treaba. Lucrăm într-un serviciu medical de urgenţă în care nu ne permitem să ne jucăm cu viaţa omului. Doar la ora 11, timp de trei minute, au sunat sirenele în semn de solidaritate', susţinea Maiorescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Ambulanţierii vâlceni nu se află în grevă Serviciul Judeţean de Ambulanţă nu se află în grevă, a declarat luni, pentru AGERPRES, Alecsandru Maiorescu, directorul acestei unităţi sanitare.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Bihor: Corpul de control al ministrului Sănătăţii la Ambulanţa Bihor Managerul interimar al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat marţi, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, că în unitate se află, de luni, Corpul de control al ministrului Sănătăţii.
Vâlcea: Serviciul de Ambulanţă solicită înfiinţarea unei staţii la Voineasa pentru Transalpina Ski Resort Directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vâlcea, Petre Duinea, a declarat luni, pentru AGERPRES, că este nevoie urgentă de înfiinţarea unui post de ambulanţă la Voineasa, Transalpina Ski Resort fiind singura staţiune din ţară care nu dispune de un astfel de serviciu.
Vâlcea: Ambulanţierii au decis să nu mai asigure transportul pacienţilor din Spitalul de Urgenţă la alte unităţi sanitare Serviciul Judeţean de Ambulanţă a hotărât să sisteze cursele pentru pacienţii din Spitalul de Urgenţă Vâlcea către ale unităţi sanitare, în lipsa unui contract cadru prin care spitalul să achite costul acestui transport.
RETROSPECTIVE 2013 - un an al reformelor, dar şi al protestelor în Sănătate Anul 2013 a fost unul al reformelor în sănătate, Ministerul Sănătăţii lansând în dezbatere publică mai multe proiecte de lege privind pachetul de bază, răspunderea civilă a personalului medical şi a furnizorului de produse şi servicii medicale, dar şi organizarea şi finanţarea rezidenţiatului.