Cele mai citite
 


Olt: Conducere nouă la Spitalul Judeţean Slatina
marţi, 1 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul director al Spitalului Municipal Caracal, Nicu Vladu, va fi noul director al Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina în urma destituirii de către Ministerul Sănătăţii a Roxanei Dragomir, căreia i s-a imputat de că nu a informat reprezentanţii instituţiei despre decesul unui copil în urma unei septicemii.
Medicul Florin Paraschiva, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, a declarat, luni, că DSP Olt a înaintat propuneri pentru conducerea Spitalului Judeţean Slatina şi pentru funcţia de director medical a fost propus medicul internist Romeo Stănculescu, iar pentru funcţia de manager a fost propus Nicu Vladu, economist care a mai ocupat o funcţie de conducere şi la Spitalul din Caracal timp de patru ani, în perioada 2004-2008.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Slatina, Cristina Tihan, a declarat că deocamdată se aşteaptă decizia ministerului privind numirea noii conduceri a Spitalului Judeţean şi a confirmat propunerile făcute de DSP, respectiv pentru funcţia de manager Nicu Vladu, iar pentru cea de director medical Romeo Stănculescu.
Duminică, Ministerul Sănătăţii a emis un ordin de demitere a managerului Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina Roxana Dragomir şi a directorului medical Alina Chiriac cu motivaţia că aceştia nu au informat reprezentanţii ministerului despre decesul unui copil care a murit la patru zile după ce a fost internat în spital cu fractură de antebraţ stâng.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Spitalul de Urgenţe a rămas fără manager şi director medical Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) Vaslui a rămas luni fără director medical, după ce mandatul acestuia a expirat.
Vaslui: Activitatea spitalului de urgenţe este blocată după ce unitatea a rămas fără conducere Subprefectul judeţului Vaslui, Ciprian Iftimoaiei, a anunţat luni că activitatea Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Vaslui este blocată din cauză că instituţia a rămas fără manager şi director medical, mandatele celor doi fiind expirate.
Dr. Zoia Bitea (DSP Bihor): Comportamentul fiecăruia este hotărâtor pentru sănătate, nu medicamentul Medicul Zoia Bitea, director executiv adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bihor, a declarat vineri că, oricâţi bani s-ar infuza în sistemul medical, comportamentul este factorul hotărâtor pentru sănătatea fiecăruia.
Spitalele din ţară au luat măsuri pentru înlocuirea dezinfectanţilor Hexi Pharma - grupaj Reprezentanţii unităţilor sanitare din ţară anunţă că au luat măsuri pentru verificarea şi înlocuirea dezinfectanţilor furnizaţi de compania Hexi Pharma aflaţi pe stoc. În unele cazuri, lipsa pe stoc a unor dezinfectanţi care să fie conformi din punct de vedere al concentraţiei a determinat chiar amânarea...
Şefa DSP Argeş a anuţat că nu îşi va depune demisia cerută de prefect Şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, medicul Sorina Honţaru, a anunţat joi că nu intenţionează să-şi depună demisia de onoare cerută de prefectul judeţului, Cristian Soare.
Activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, verificată de Ministerul Sănătăţii Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii (MS) va verifica activitatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani în urma unor neclarităţi legate de autorizarea Sanatoriului de neuropsihiatrie Podriga, se arată într-un comunicat de presă remis joi de MS.