Cele mai citite
 


Olt: Preşedintele CJ nu vrea să preia Spitalul Slatina cu datorii
marţi, 1 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, a declarat, luni, că nu va fi de acord şi nu va semna pentru preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina decât în momentul în care această unitate spitalicească nu va mai avea datorii.
'Sunt de acord cu descentralizarea, dar nu sunt de acord să preluăm Spitalul din Slatina cu datoriile pe care le are în prezent. Este vorba de 30 de milioane de lei. Noi îl preluăm, dar fără datorii. Nu voi semna pentru a administra un spital cu asemenea datorii', a precizat Paul Stănescu, într-o conferinţă de presă.
Acesta a menţionat că, în opinia sa, chiar dacă ştie că sunt probleme în spital, nu poate să intervină, pentru că în prezent rolul unui preşedinte de Consiliu Judeţean în administrarea unei unităţi spitaliceşti este similară cu cea a unui administrator de bloc care nu poate să ia absolut nicio decizie.
'Eu sunt un fel de administrator de bloc acolo, nu pot lua decizii, nu pot face nimic, nu sunt consultat când se numeşte conducerea, nu sunt consultat în niciun fel de situaţie, doar trebuie să dăm bani pentru ca cei din conducerea spitalului să ia ei decizii ce vor face cu banii aceia', a mai spus Paul Stănescu.
Acesta a reamintit că în acest an, la Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina, mai precis la ambulatoriu de specialitate al unităţii, este în curs o investiţie de 4,5 milioane de euro, ce presupune dotarea cu echipamente medicale şi aparatură de ultimă generaţie a tuturor celor 30 de cabinete şi modernizarea clădirii.
Investiţia este derulată cu fonduri europene şi beneficiează de cofinanţare guvernamentală şi din partea Consiliului Judeţean Olt, proiectul fiind depus de către CJ.
În prezent, investiţia este în faza de licitaţie, iar termenul de finalizare este, potrivit lui Paul Stănescu, primăvara anului viitor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina, în amplu proces de modernizare Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina, administrat de Consiliul Judeţean Olt în colaborare cu Primăria Slatina, a intrat anul acesta într-un amplu proces de modernizare, patru dintre obiectivele modernizate, saloane, dotări cu echipamente, secţii, fiind inaugurate miercuri de către preşedintele CJ Olt...
Cluj: Investiţie de 32 de milioane de lei, cofinanţată din fonduri europene, pentru modernizarea unui ambulatoriu Ambulatoriul spitalului Clinic Municipal din Cluj-Napoca va fi modernizat cu fonduri europene, în urma unei investiţii de 32 de milioane de lei.
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Arad: Au fost finalizate lucrările de modernizare ale Ambulatoriului şi UPU din cadrul SCJU Consiliul Judeţean Arad a anunţat, joi, finalizarea a două dintre cele mai mari şi mai importante proiecte din sectorul de sănătate al judeţului, din fonduri europene şi din fonduri proprii, fiind vorba despre Ambulatoriul integrat din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) şi extinderea...
Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost inaugurat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, aflat în ultimii doi ani, în lucrări de reabilitare printr-un program derulat cu fonduri europene în valoare de aproape patru milioane lei, a fost inagurat joi de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt, instituţia care administrează unitatea...