Cele mai citite
 


Asociatia Secretul Evolutiei te asteapta in Clubul Copiilor Sanatosi!
marţi, 1 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie
 

 

Dragi parinti, doriti sa aflati mai multe despre ce puteti face pentru ca cei mici sa creasca frumos si sanatos? Vreti sa participati la intalniri cu medici specialisti in diverse domenii? Vreti sa discutati cu acestia pe teme alese de voi, legate de problemele de sanatate si dezvoltare cu care se pot confrunta copiii de toate varstele?
 

 

Dragi parinti, doriti sa aflati mai multe despre ce puteti face pentru ca cei mici sa creasca frumos si sanatos? Vreti sa participati la intalniri cu medici specialisti in diverse domenii? Vreti sa discutati cu acestia pe teme alese de voi, legate de problemele de sanatate si dezvoltare cu care se pot confrunta copiii de toate varstele?
Pentru toate acestea, va asteptam in Clubul Copiilor Sanatosi.
 
Noi suntem Asociatia Secretul Evolutiei si suntem dedicati proiectelor educationale, care promoveaza sanatatea si ingrijirea corecta a copiilor. Am gandit acest Club ca raspuns la cererea parintilor de a primi sprijin si sfaturi in procesul atat de minunat, dar si de dificil, al cresterii copiilor. Ne propunem ca prin acest proiect sa construim un grup bazat pe prietenie si respect reciproc, si sa intindem o mana de ajutor acelora care au nevoie de indrumare.
 
Prin plata unei taxe anuale de 100 RON, veti avea acces la toate intalnirile Clubului, la care iau parte diversi medici specialisti: neonatologi, pediatri, psihologi, nutritionisti, stomatologi etc.
Putei intra astfel in legatura cu specialisti care au raspuns la diversele probleme pe care le pot intalni cei mici, si veti face parte dintr-o comunitate bazata pe un interes comun fundamental: sanatatea copiilor. Veti primi consultanta medicala, cu garantia ca informatiile primite sunt relavante, utile si corecte.
 
In calitate de membri ai Clubului, puteti beneficia de numeroase avantaje: accesul gratuit al copiilor la locul de joaca pe durata intalnirilor, reduceri pentru materialele informative realizate de Asociatie, care au semnatura dnei dr. Ana Culcer, sefa sectiei de Nou Nascuti de la Spitalul Universitar Bucuresti si conturi speciale pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro.
 
Noi ne ocupam de toate aspectele organizatorice, voi trebuie doar sa propuneti temele si sa veniti la intalnire!
Cine se trezeste de dimineata departe ajunge, iar cei care sunt prompti si se inscriu printre primii 10 in clubul nostru nu vor plati taxa de inscriere!
 
Pentru mai multe informatii despre ce inseamna sa fii membru al Clubului, va asteptam pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro sau la numarul de telefon 0788 20 14 23.
 
 
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Coplata a intrat în vigoare de luni. Institutul Fundeni şi Spitalul Universitar Bucureşti, taxă de 10 lei la externare Coplata pentru serviciile medicale a intrat în vigoare de luni, odată cu aplicarea contractului-cadru privind sistemul de asigurări sociale de sănătate şi publicarea normelor de aplicare în Monitorul Oficial.
Spitalul Universitar Bucureşti va avea un heliport funcţional cel mai probabil la începutul lui 2017 Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti va avea, cel mai probabil în prima parte a anului viitor, un heliport funcţional, în urma semnării miercuri de către managerul unităţii medicale şi reprezentantul Grupului de companii MaxBet a unui protocol de colaborare.
Sfaturi la domiciliu de la asistente specializate în neonatologie pentru proaspetele mămici din Bucureşti Aproximativ 500 de proaspete mămici din Bucureşti vor beneficia gratuit de asistenţă specializată la domiciliu, chiar în primele săptămâni de la naştere, prin intermediul unui program pilot lansat în luna decembrie de Societatea Română de Pediatrie (SRPED).
“Suport și Consiliere pentru Sănătatea Sânului”, un proiect derulat de Asociația M.A.M.E. în sprijinul femeilor din România Asociația M.A.M.E. lansează proiectul “Suport și Consiliere pentru Sănătatea Sânului” cu scopul de a oferi gratuit femeilor diagnosticate cu cancer de sân din România suport, informare, consiliere medicală, consiliere psihologică şi consultanţă juridică.
Proiect pentru creşterea gradului de flexibilitate a personalului medical şi a managerilor din domeniul sanitar Fundaţia CRED (Centrul Româno-Elveţian pentru Dezvoltarea Sistemului de Sănătate) împreună cu Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar, Advanced Thinking SRL şi Spitalul Universitar din Freiburg, Germania în calitate de parteneri a început, pentru o perioadă...
Proiect DGAS de promovare a unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a participat joi la lansarea unui proiect destinat promovării unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor din Bucureşti, proiect iniţiat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGAS).