Cele mai citite
 


Ialomiţa: Tânăr căzut de pe un pod CFR
miercuri, 2 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, a fost adus, luni noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, cu fracturi ale coloanei vertebrale, după ce a căzut de la înălţime în timp ce se deplasa pe podul de rulare CFR care traversează varianta ocolitoare a municipiului Slobozia.
Din cauza întunericului, bărbatul a alunecat şi a căzut de la peste patru metri, reuşind, totuşi, să sune la 112 pentru ajutor.

Un echipaj de salvatori ai Gărzii de intervenţie Slobozia, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Barbu Catargiu Ialomiţa, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă i-au venit în sprijin, bărbatul fiind ridicat, imobilizat şi transportat către autospeciala de ambulanţă.

Tânărul, adus la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Slobozia cu 'politraumatism prin cădere de la înălţime', a fost transportat ulterior la un spital din Capitală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ialomiţa: Medici de la Spitalul de Urgenţă Slobozia, agresaţi de un consumator de etnobotanice Un consumator de substanţe etnobotanice, care se prezentase, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, a agresat medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Slobozia.
Ialomiţa: SMURD la Slobozia şi Ţăndărei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Barbu Catargiu' Ialomiţa a inaugurat, miercuri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Gărzile de Intervenţie Slobozia şi Ţăndărei.
Numărul unic de urgenţă 112 - la şase ani de existenţă în România, cu apeluri reale şi false (grupaj) Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Numărul unic de urgenţă 112 a marcat, vineri, al şaselea an de implementare în România, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale organizând, cu acest prilej, în toate Dispeceratele 112 din ţară, vizite ale elevilor pentru a le explica importanţa şi utilitatea lui, precum şi...
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia funcţionează pe generator Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia a rămas, marţi, pentru câteva minute, fără curent, până la trecerea pe generator, din cauza unui scurt-circuit, urmat de un incendiu, la un transformator electric.
Ialomiţa: Şase copii infectaţi cu Rotavirus Şase copii internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia au fost transferaţi la Spitalul 'Matei Balş' din Capitală după ce au fost infectaţi cu Rotavirus, cea mai frecventă cauză de gastroenterocolită acută la sugari şi copii mici în anotimpul rece.