Cele mai citite
 


Vrancea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă - 15 ani de la înfiinţare
miercuri, 2 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea a aniversat, marţi, 15 ani de la înfiinţare, moment marcat prin diverse concursuri pentru copii cu ocazia Zilei de 1 Iunie.
Angajaţii de la Ambulanţă le-au arătat celor mici maşinile de intervenţie, dotările lor şi au răspuns la toate întrebările prichindeilor.
'Am putut să le vorbim copiilor despre ceea ce facem noi zi de zi şi despre importanţa Serviciului de Ambulanţă pentru toţi cetăţenii. Acum, la 15 ani distanţă de la înfiinţare, pot spune că dotările pe care le avem sunt incomparabil mai bune decât pe cele pe care le aveam în 1995', a afirmat Cristian Onia, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.
În prezent, Servicul are 250 de angajaţi şi este deservit, la nivelul întregului judeţ, de 49 de ambulanţe.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Gorj: Serviciul de Ambulanţă va mai primi şase autospeciale noi până la sfârşitul anului Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj va primi, până la sfârşitul acestui an, încă şase maşini de intervenţie, necesare desfăşurării în condiţii bune a activităţii, mai ales că multe dintre maşinile deţinute de instituţie au o vechime mare şi nu mai fac faţă solicitărilor.
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.