Cele mai citite
 


Bacău: Un angajat al Spitalului de Urgenţă s-a spânzurat în curtea instituţiei
miercuri, 2 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un angajat al Spitalului Judeţean Bacău s-a spânzurat, marţi dimineaţă, în timp ce colegii săi, cadre medicale membre ale Sindicatului Sanitas, se pregăteau să participe la un mitingul din Piaţa Prefecturii.
C. Ştefan, în vârstă de 36 de ani, din Bacău, a fost descoperit atârnat de ramura unui copac din curtea spitalului.
'Echipă operativă care cercetează cazul nu a constatat semne vizibile de violenţă', a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău.
Victima nu a lăsat vreun bilet referitor la motivele care l-au determinat să se sinucidă.
Acesta este al 14-lea caz de suicid înregistrat în judeţul Bacău de la începutul acestui an.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Simulare a unei intervenţii în caz de cutremur la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău Un exerciţiu în cursul căruia a fost vizat modul de acţiune în cazul unui cutremur s-a desfăşurat, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Bacău, cu participarea a mai mult de 150 de cadre medicale, dar şi a pacienţilor a căror stare de sănătate le-a permis sa fie prezenţi la această simulare...
Bacău: O fetiţă de un an şi patru luni, moartă din cauza unei viroze netratate Rezultatele necropsiei efectuate de medicii legişti în cazul fetiţei în vârstă de un an şi patru luni, care a murit duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, au atestat faptul că "decesul a survenit din cauza unei pneumopatii virale netratate la timp", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Mirela...
Bacău: O angajată a Cabinetului de medicină legală din Oneşti a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită O angajată în cadrul Cabinetului de medicină legală din Oneşti a fost prinsă în flagrant în timp ce primea drept mită suma de 6.500 de lei pentru a influenţa rezultatul unei analize toxicologice.
Bacău : Doi medici acuzaţi pentru luare de mită şi comercializare ilegală de medicamente Două cadre medicale - Costel Sălbatecu, medic în cadrul serviciului de urgenţe şi Elena Muntean, medic pediatru, ambii angajaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău, sunt cercetaţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, fiind suspectaţi de luare de mită.
Bacău: Doi copii au fost abandonaţi în holul Maternităţii Un băieţel de aproximativ de doi ani şi o fetiţă de circa şapte luni au fost găsiţi abandonaţi, într-un landou, în holul Maternităţii din Bacău, poliţiştii demarând o anchetă pentru a-i identifica pe părinţi, precum şi persoana care i-a lăsat acolo.
Bacău: Prelevare de ficat şi rinichi de la un bărbat în moarte cerebrală O echipă de specialişti din Bucureşti, Iaşi şi Bacău au finalizat, miercuri, prima prelevare de organe realizată în acest an la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.