Cele mai citite
 


O analiza simpla poate preveni bolile de prostata
miercuri, 2 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Oncologie, Urologie
 

Gral Medical a incheiat in premiera un parteneriat medical pe partea de urologie cu Dr. Reddy's Laboratories.

 

Gral Medical a incheiat un parteneriat medical in premiera pe partea de urologie cu Dr. Reddy's Laboratories pentru a oferi pacientilor, alaturi de un diagnostic corect, si solutii pentru un tratament eficient si de durata contra afectiunilor prostatei:
In fiecare an operatorul de servicii medicale Gral Medical s-a axat pe campanii de informare si preventie contra unor afectiuni ce afecteaza viata romanilor.
” Incepand cu acest an suntem implicati in proiecte de anvergura care sunt orientate catre tratamente moderne si eficiente, de aceea vom aduce in atentia pacientilor nu numai servicii de diagnosticare ci si tratamente efectuate in premiera pe urologie si oncologie. Acesta este si motivul pentru care am decis, împreuna cu Dr. Reddy's Laboratories, sa ne implicam constant in desfasurarea unor campanii medicale in Romania.” afirma Chitan Robert, Director Promovare-Dezvoltare Gral Medical.

Barbatii trebuie sa fie constienti de necesitatea unui control anual la medicul urolog, cancerul de prostata fiind una din cele mai frecvente forme de cancer la barbati.
În stadiu incipient problemele prostatei pot fi tratate, cu toate acestea în Romania numarul persoanelor care merg la un control anual pentru diagnosticare este sub nivelul european.
”In prezent pacientii ce prezinta simptome privind adenomul de prostata (hiperplazia benigna de prostata) isi “prescriu” singuri medicatia si nu apeleaza la doctorul specialist urolog. Pe baza reclamelor din mass media acestia apeleaza la medicamente care au un caracter temporar si nu duc la vindecare pe termen lung”
explica Codreanu Mihaela, Product Manager divizia urologie Dr.Reddy's Laboratories Romania.
 
Campanie prelungita
Campania “Curge apa la cismea ?”initiata de Gral Medical si sustinuta de Dr. Reddy's Laboratories Romania, se prelungeste cu inca 5 zile pana pe 15 iunie 2010. Gral Medical a trebuit sa suplimenteze stocurile de teste rapide in centrele din provincie si capitala, datorita interesului crescut din partea barbatilor pentru efectuarea testului de PSA.
Astfel, mai sunt 15 zile in care barbatii din Bucuresti si Ploiesti isi pot face gratuit testul rapid PSA. Rezultatul testului se obtine in numai 15 minute si se adreseaza in principal barbatilor cu varsta de peste 40 de ani. In plus, fiecare pacient va beneficia de 25% reducere pentru orice alta investigatie recomandata de doctorul specialist.
“Pe perioada campaniei am avut pacienti care au dorit sa faca testul rapid de PSA desi varsta lor era de doar 35-36 de ani. Acest lucru ne bucura deoarece mesajul, transmis in aceasta campanie, a fost unul orientat catre preventie. Statisticile la nivel European ne arata ca in Romania preventia este de 3-4 ori mai mica decat in alte tari occidentale, O analiza simpla poate preveni bolile de prostata daca se efectueaza preventiv in baza unui control anual ” afirma Chitan Robert , Director Promovare-Dezvoltare Gral Medical.
 
Unde se poate face testul gratuit?
Programari si consiliere se pot face online: www.gralmedical.ro sau apeland numerele de telefon:
021 323 00 00 (02) - Clinica de Diagnostic Gral;
021 317 83 95 - Clinica Gral Colentina;
0244 597 753 - Clinica Gral Ploiesti;

Despre Gral Medical
Gral Medica este o firma privata cu capital integral romanesc din topul celor mai mari companii din domeniul serviciilor medicale private din Romania. Compania a reusit sa contruiasca la nivel national o retea de 17 centre medicale, dintre care 10 laboratoare, 4 clinici, 1 centru de Imagistica Medicala si 2 centre de Radiologie dentara în Bucuresti si judetele Prahova, Dolj, Sibiu si Arges.
 
Despre Dr. Reddy's Laboratories Romania
Prezenta in Romania din anul 1995, Dr. Reddy's Laboratories, unul din liderii pietei farmaceutice, a reusit sa se impuna de-a lungul timpului garantand accesul populatiei la tratamente eficiente si accesibile.

 

 

   

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bolile de prostata-tumori canceroase sau necanceroase ? În numai 10 ani cancerul de prostată a urcat, la nivel mondial, de pe locul 3 pe locul secund privind cauza mortalităţii de cancer în rândul bărbaţilor, reprezentând una din cele mai frecvente forme de cancer la bărbaţi.
Testare gratuită pentru prevenţia bolilor de prostată Campania “Curge apa la cişmea ?” se va desfăşura în Bucureşti şi Ploieşti, făcând parte din demersurile operatorului de servicii medicale Gral Medical de informare a populaţiei cu privire la prevenţia şi tratamentul adecvat fiecărei afecţiuni.
Gral Medical – va deschide in luna august 2010 primul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului din Romania In luna august 2010 operatorul de servicii medicale Gral Medical anunta lansarea Centrului de Excelenta in Tratarea Cancerului – OncoFort, centru ce va asigura infrastructura Spitalului Privat.
Primul Centru privat de excelenţă în tratarea cancerului din România Primul Centru Privat de Excelenţă în Tratarea Cancerului din România - OncoFort - va fi lansat, în luna august, în România şi va reuni în premieră radioterapie, chimioterapie şi consult de specialitate internaţional,anunţă, printr-un comunicat remis marţi AGERPRES, Gral medical.
Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală În data de 7 decembrie 2010, Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi - demisol, pe B-dul Corneliu Coposu nr. 2A (cu acces din aleea către parcarea Unirea/ Carrefour). Noua clinică oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice...
Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera in premiera consultatii de second opinion la Clinica Gral Medical din Ploiesti Inca din anul 2010, Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera consultatii de second opinion in Bucuresti la Gral Medical. Ilustrul medic oncolog participa sustinut la intocmirea planului de tratament oncologic alaturi de o echipa multidisciplinara romano-vieneza din cadrul Spitalului OncoFort. In...