Cele mai citite
 


Vaslui: Trei copii au ajuns la spital după ce au mâncat ciuperci
joi, 3 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei copii de unu, şase şi 11 ani din localitatea vasluiană Fereşti au ajuns în noaptea de marţi spre miercuri la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Vaslui cu o suspiciune de toxiinfecţie alimentară.
Potrivit medicilor, părinţii copiilor au povestit că aceştia au început să se simtă rău după ce au mâncat ciuperci culese din pădure.
'Copiii au fost transportaţi cu ambulanţa la spital după ce am fost anunţaţi de părinţi că aceştia se simt rău. Acuzau dureri de burtă şi o stare generală proastă', a declarat, miercuri, Doina Spiru, asistent şef Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

'Copii se află sub supravegherea medicilor de la infecţioase. Li s-au recoltat probe pentru analize, iar după ce vom avea rezultatul investigaţiilor medicale vom avea şi un diagnostic clar. La o primă vedere ar fi vorba de toxiinfecţie alimentară', a declarat, Carmen Rotaru, directorul medical al SJU Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: 17 copii cu toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat mici la o petrecere organizată de 1 Iunie la şcoală Un număr de 17 copii, din comuna vasluiană Puieşti, au fost preluaţi de ambulanţe, o parte fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad, cu toxiinfecţie alimentară, după ce au consumat mici, prăjituri şi suc la o petrecere organizată de 1 Iunie, la şcoală.
Caraş-Severin: Mai mulţi copii dintr-o tabără din Băile Herculane, la spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară Mai mulţi copii, cazaţi la o pensiune din Băile Herculane în cadrul unei tabere private, au ajuns vineri la spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară.
Vaslui: Copii cu toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat la şcoală de 1 Iunie Şapte copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani au suferit o toxiinfecţie alimentară, după ce ar fi mâncat la şcoală, de 1 Iunie, mici şi prăjituri şi au băut suc.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Vaslui: Suspiciune de toxiinfecţie alimentară în familia bebeluşului decedat vineri la Huşi Autorităţile sanitare vasluiene suspectează un caz de toxiinfecţie alimentară în familia bebeluşului decedat vineri după-amiază la Spitalul Municipal Huşi.
UPDATE Prahova: 13 elevi cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară la un liceu din Breaza Ploieşti, 4 dec/ Agerpres/- Un număr de 13 elevi de la un liceu din localitatea prahoveană Breaza sunt evaluaţi, vineri după-amiază, de medici după ce aceştia au prezentat simptome specifice toxiinfecţiei alimentare.