Cele mai citite
 


Buzău: Un nou protocol de colaborare cu Guvernul Flandrei Orientale
joi, 3 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou protocol de colaborare cu Guvernul Flandrei Orientale, în valoare de 110.000 de euro, a fost încheiat miercuri la Consiliul Judeţean Buzău.
Protocolul a fost semnat de deputatul Eddy Couckuyt, reprezentant al Parlamentului Flandrei Orientale, şi de Victor Mocanu, preşedintele CJ Buzău. Din delegaţia belgiană au mai făcut parte Koen Vandewoude, doctor în medicină, William Blondel, director provincial, şi infirmiera Claire Van den Bonne.
Din suma totală alocată de Guvernul Flandrei Orientale judeţului Buzău, 50.000 de euro vor reveni Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău şi Spitalului municipal Râmnicu Sărat pentru achiziţionarea de aparatură medicală, 56.800 de euro - Crucii Alb-Galbene Buzău, iar 4.000 de euro - Fundaţiei creştine Sfântul Sava.

'Evaluarea investiţiilor din anii trecuţi a evidenţiat că banii noştri au fost folosiţi cu folos. Datorită efortului nostru financiar din ultimii 18 ani, sănătatea a devenit accesibilă pentru întreaga comunitate iar, în ciuda crizei economice, Guvernul Flandrei Orientale va continua colaborarea cu Buzăul', a declarat pentru AGERPRES deputatul Eddy Couckuyt.
Colaborarea dintre provincia belgiană Flandra Orientală şi judeţul Buzău a demarat în anul 1992, în toată această perioadă belgienii investind în sistemul medical şi ong-uri peste două milioane de euro.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Conducerea CJ vrea management privat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău are în vedere angajarea unui management privat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, după demisia fostului director, a anunţat joi preşedintele CJ, Cristi Bîgiu.
Buzău:Nereguli grave descoperite de pompieri la spitalele din judeţ Aproape 80 de deficienţe au fost descoperite de pompierii de la ISU în urma a 16 acţiuni de control desfăşurate luna acesta la cele şapte spitale şi secţii exterioare din judeţul Buzău.
Buzău: Coplata în principalele spitale din judeţ este de 7, 8 sau 10 lei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a stabilit marţi ca valoarea coplăţii intrate în vigoare luni, 1 aprilie, să fie de 8 lei, iar la Spitalul municipal Râmnicu Sărat, pacienţii vor achita la externare suma maximă stabilită prin contractul cadru, de 10 lei.
Buzău: Un număr de 100 de posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Aproximativ 400 de persoane participă miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.
Buzău:Peste 1400 de femei incluse suplimentar în Programul de depistare precoce a cancerului de col uterin Peste 1400 de femei din judeţul Buzău au fost incluse suplimentar în Programul de depistare precoce a cancerului de col uterin, care continuă şi în absenţa finanţării de la Ministerul Sănătăţii.
Buzău: Incendiu la Spitalul municipal Râmnicu Sărat Buzău, 20 mar /Agerpres/ - Un incendiu provocat de un scurtcircuit la un televizor în urma căruia bolnavii au fost evacuaţi a izbucnit duminică la Spitalul municipal Râmnicu Sărat.