Cele mai citite
 


Nouă inspectori de la Direcţia Sanitar Veterinară Bucureşti, reţinuţi de procurorii DNA
joi, 3 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au reţinut nouă inspectori de la Direcţia Sanitar-Veterinară din Bucureşti pentru fapte de corupţie, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, surse judiciare.
Aceleaşi surse au precizat că ei au fost reţinuţi pentru infracţiuni de luare de mită şi trafic de influenţă.
De asemenea, în prezent cei nouă inspectori au fost prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DNA: 14 persoane trimise în judecată în dosarul griperi aviare, pentru un prejudiciu de 5,8 milioane euro Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au trimis în judecată 14 persoane, printre care se află membri cu funcţii de conducere din cadrul SN CFR, Direcţia Sanitar-Veterinară din cadrul Agenţiei de Sănătate Publică a Ministerului Transporturilor şi CNADNR, sub acuzaţia că au produs un prejudiciu...
Şeful de la Resurse Umane din cadrul Spitalului de Urgenţă Iaşi, trimis în judecată pentru luare de mită Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Iaşi au dispus trimiterea în judecată a şefului Serviciului Resurse Umane, Normare, Organizare, Salarizare din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. N. Oblu" Iaşi, Brânduşa Păcurici, acuzată de luare de mită în formă continuată şi trafic de influenţă...
Preşedintele CJ Ialomiţa, Silvian Ciupercă, arestat preventiv pentru 30 de zile Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis joi arestarea preventivă pentru 30 de zile a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Ialomiţa, Silvian Ciupercă, acuzat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de săvârşirea mai multor fapte de corupţie.
Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi, Vasile Astărăstoae, trimis în judecată de procurorii DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Iaşi au dispus trimiterea în judecată a rectorului Universităţii de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" Iaşi (UMF Iaşi), Vasile Astărăstoae, manager de proiect şi preşedinte al comisiei de evaluare a ofertelor în cadrul procedurii de achiziţie a platformei...
Vaslui: Doctoriţele reţinute pentru luare de mită, eliberate; vor fi cercetate sub control judiciar Cele două doctoriţe de la Secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, Simona Botez şi Doina Andrei, reţinute pentru fapte de corupţie, vor fi cercetate în continuare sub control judiciar, în urma unei decizii a magistraţilor de la Tribunalul Vaslui.
DNA: Medic militar, reţinut după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită Bucureşti, 24 sep /Agerpres / - Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus marţi reţinerea lui Iancu Mocanu, colonel doctor, şef secţie Chirurgie Cardiovasculară II la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei 'Vasile Cândea', pentru luare de mită.