Cele mai citite
 


Naştere surpriză la Centrul Medical Unirea
joi, 3 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O abonată a Centrului Medical Unirea (CMU) - Enescu, din Capitală, însărcinată în 31 de săptămâni, a născut în condiţii spectaculoase.
Ajunsă la policlinica din Enescu pentru o ecografie de sarcină, înainte de a fi consultată, în mod neaşteptat, pacienta a intrat marţi în travaliu. Imediat, echipa medicală s-a mobilizat pentru o situaţie de naştere. Conform protocoalelor CMU, situaţia se încadrează la urgenţă de gradul 0.
Travaliul a fost foarte scurt, astfel încât echipa medicală a reuşit să asigure buna desfăşurare a naşterii într-un timp record de mai puţin de 10 minute. La ora 14:45, s-a născut micuţul Ianis. Băieţelul, născut prematur, cântăreşte 1.600 de grame şi se află într-o stare foarte bună.
'Efortul echipei din policlinica CMU Enescu este o performanţă profesională. Suntem bucuroşi că am ajutat la aducerea pe lume a unui copil şi că am putut să facem acest lucru în cele mai bune condiţii', a declarat Wargha Enayati, manager general Centrul Medical Unirea.
Echipa medicală care a ajutat la aducerea pe lume a micuţului Ianis este formată din Melihan Bechir, medic primar obstretica-ginecologie CMU, Ana Maria Craioveanu, medic primar radiologie şi imagistică medicală, şi asistenţii medicali generalişti Buzdun Daniela, Crosman Ciprian, Tuţescu Daniela şi Vieru Mihaela.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centrul Medical Unirea fuzionează cu Euroclinic Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU), operator de servicii medicale private, a anunţat luni preluarea Euroclinic.
O femeie a refuzat să facă chimioterapie şi a murit la 23 de zile după naştere Ca să poată trăi, Stacie Crimm trebuia să facă chimioterapie, tratament care ar fi obligat-o să renunţe la sarcină. Însă americanca de 41 de ani a hotărât să se sacrifice pentru a da naştere singurului ei copil, scrie 7sur7.be.
SUA: Doi gemeni s-au născut la interval de 38 de zile Doi gemeni s-au născut prematur în Statele Unite la interval de 38 de zile şi sunt teferi momentan graţie asistenţei acordate de medici.
Gorj: Asistentă sancţionată de SJU Târgu-Jiu în cazul unui făt decedat în luna ianuarie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a luat măsuri în cazul morţii unui făt în luna ianuarie. Astfel, a fost sancţionată asistenta care s-a ocupat de gravidă, cu o tăiere de 10% din salariu pentru trei luni, şi a fost acceptată demisia şefului secţiei de Obstetrică, a declarat joi...
Investigaţii în premieră naţională la Clinica de Radiologie şi Imagistică Medicală Târgu Mureş Şeful Clinicii de Radiologie şi Imagistică Medicală din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, profesor Mircea Buruian, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că la centrul medical vor fi realizate în curând investigaţii în premieră naţională, după ce a fost dotat cu cel mai...
Vaslui: Anchetă în cazul unui copil mort la naştere, la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad Conducerea Spitalului de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad a demarat o anchetă în cazul unui bebeluş decedat marţi la naştere, după ce familia micuţului a adus o serie de acuzaţii la adresa medicilor.