Cele mai citite
 


'Super' băutură nord-coreeană care multiplică neuronii
duminică, 6 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În Coreea de Nord ar fi apărut o băutură răcoritoare cu proprietăţi extraordinare, despre care se spune că ar multiplica celulele nervoase, informează Reuters.
Agenţia de presă nord-coreeană, KCNA, explică pe larg efectele benefice ale licorii minune îmbuteliată de Moranbong Carbonated Fruit Juice Joint Venture Company şi care conţine 60 de tipuri de microelemente extrase din peste 30 de specii de plante.

'Această băutură, cu efecte atât preventive cât şi curative, ajută la îmbunătăţirea facultăţilor mentale prin faptul că multiplică celulele nervoase', conform agenţiei nord-coreene de presă.

Mai mult decât atât, 'această băutură protejează tenul de riduri şi de pete şi previne hemoragiile cerebrale, dar şi infarcturile miocardice şi cerebrale', mai susţine KCNA, adăugând că băutura nu are nici un efect secundar.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Coreea de Nord confirmă prezenţa virusului gripei aviare la o fermă din Phenian Coreea de Nord a confirmat marţi că a descoperit virusul gripei aviare H5N1 la păsările dintr-o crescătorie din capitala ţării şi susţine că a luat măsuri de prevenire a extinderii a contagiunii, relatează agenţia EFE, citând agenţia oficială KCNA.
Coreea de Nord refuză intrarea unui cameraman spaniol de teama Ebola Coreea de Nord a refuzat intrarea pe teritoriul ei a unui cameraman spaniol pentru o călătorie în interes de serviciu de teama Ebola, a anunţat luni organizatorul olandez al acestei deplasări.
Coreea de Nord: Sancţiunile afectează finanţarea ajutorului umanitar, avertizează ONU Sancţiunile internaţionale impuse Coreii de Nord au 'un impact negativ' asupra finanţării operaţiunilor umanitare din această ţară, au subliniat cinci agenţii ale Organizaţiei Naţiunilor Unite, într-un apel comun, transmite France Presse.
Coreea de Nord, interesată să atragă mai mulţi turişti europeni Coreea de Nord intenţionează să atragă mai mulţi turişti din Europa în contextul în care regimul comunist de la Phenian încearcă să obţină mai multă valută în contextul sancţiunilor internaţionale ce afectează ţara, relatează DPA.
Ebola: Coreea de Nord va interzice accesul turiştilor străini Coreea de Nord va interzice începând de vineri intrarea străinilor aflaţi în excursii din cauza îngrijorării legate de extinderea epidemiei de Ebola, au declarat tour-operatori citaţi de Reuters.
Seulul autorizează un ajutor pentru Coreea de Nord pentru prima dată în ultimele luni Seulul a autorizat joi un ajutor oferit Coreii de Nord de către o asociaţie privată sud-coreeană, pentru prima dată după bombardarea de către Phenian a unei insule sud-coreene în luna noiembrie a anului trecut, a informat Ministerul sud-coreean al Unificării, relatează AFP.