Cele mai citite
 


Teleorman: Încălcări ale legalităţii la Serviciul de Ambulanţă
duminică, 6 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai multe încălcări ale legislaţiei privind modul de utilizare a resurselor financiare au fost constatate de specialişti ai Camerei de Conturi Teleorman la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.
După cum se arată în raportul de control, în anul 2009 nu s-au virat la bugetul asigurărilor sociale de stat contribuţii de aproape 800.000 de lei.

De asemenea, nu s-a făcut viramentul contribuţiilor angajatorului la fondul de şomaj şi bugetul asigurărilor de sănătate, fiind încălcate şi prevederile legale referitoare la contribuţia privind neîncadrarea de persoane cu handicap.

La verificarea procedurilor de atribuire a contractelor de achiziţie publică pentru medicamente şi materiale sanitare s-a constatat faptul că la Serviciul de Ambulanţă Teleorman s-au creat prejudicii de peste 52.000 de lei prin alegerea cererilor de ofertă din partea unor firme clasate pe locurile doi şi trei, cu preţuri mai mari.

Printr-o decizie a Camerei de Conturi Teleorman au fost stabilite măsuri pentru înlăturarea neregulilor din activitatea financiar contabilă şi fiscală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, se mai precizează în raportul de control.

Copii ale raportului Camerei de Conturi au fost împărţite de liderul sindicatului de la Serviciul de Ambulanţă Teleorman Teleorman, Ion Dragomir, ziariştilor prezenţi la mitingul organizat vineri în municipiul Alexandria de Alianţa Sindicală Teleorman şi Alianţa Judeţeană a Pensionarilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut Alexandria, 27 dec /Agerpres/ - Numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă Teleorman a crescut în ultimele zile, media de 150 de apeluri urgente fiind mai mare decât în alte perioade de pe parcursul acestui an.
Teleorman: Persoane cu degerături au fost internate în spitale Şase cazuri de hipotermie au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă Teleorman în ultimele 48 de ore, cinci dintre acestea fiind internate la spitalele din Alexandria, Videle şi Roşiorii de Vede cu degerături de gradul I şi II la ambele membre inferioare, se arată într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES...
Teleorman: Serviciul Judeţean de Ambulanţă suplimentează numărul de echipajele în perioada de caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman suplimentează luni şi marţi numărul echipajelor din cele şase subunităţi din Alexandria, Turnu Măgurele, Zimnicea, Roşiorii de Vede, Videle şi Deparaţi. Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Constantin Alan, măsura a fost luată din cauza...
Teleorman: Numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă a crescut Aproximativ 480 de solicitări s-au înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute la Serviciul de Ambulanţă Teleorman şi SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, în condiţiile în care temperaturile au depăşit în judeţul din sudul ţării 40 de grade Celsius. De asemenea, indicele temp...
Teleorman: Serviciul Judeţean de Ambulanţă menţine echipaje suplimentare în perioada de caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman (SJA) suplimentează şi joi numărul ambulanţelor cu câte un echipaj în subunităţile din Alexandria, Turnu Măgurele, Zimnicea, Roşiorii de Vede, Videle şi Deparaţi.
Sălaj: Serviciul de Ambulanţă Judeţean achiziţionează un incubator de transport pentru nou-născuţi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sălaj a demarat procedurile de achiziţie a unui incubator de transport pentru nou-născuţi, în valoare de aproximativ 40 000 de lei, fondurile fiind alocate de Ministerul Sănătăţii.