Cele mai citite
 


Iaşi: Ars în timp ce amesteca betonul cu picioarele
sâmbătă, 5 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Iaşi, 5 iun /Agerpres/ - Un bărbat din localitatea Ciurea a fost adus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, după ce a încercat să amestece beton cu picioarele.
Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, s-a ales, conform diagnosticului pus de medicii de la Spitalul de Urgenţe, cu arsuri prin contact la nivelul gambelor, după ce a 'amestecat' betonul pentru construcţia casei cu ajutorul picioarelor.
'Pacientul a fost preluat rapid în UPU, iar după stabilizare şi evaluare preoperatorie a fost rezolvat chirurgical de către plasticieni. El va rămâne internat în singura secţie de arşi din Iaşi aflată la Spitalul de Urgenţe', a declarat dr Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU.
Cu toate că medicii susţin că prognosticul este rezervat din cauza complicaţiilor posibile, bărbatul a acceptat cu greu internarea spunând că mai avea de făcut beton pentru casă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.
Iaşi: La spital din cauza plantelor etnobotanice Doi tineri, unul în vârstă de 28 de ani, iar celălalt de 21 de ani, au ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi, după ce au consumat plante etnobotanice.
Iaşi: Şi-a făcut viaţa scrum din cauza unei ţigări Un bărbat din oraşul Târgu Frumos a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce a adormit cu ţigara aprinsă.
Zeci de tentative de suicid la Iaşi Aproape 30 de persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi în urma tentativelor de suicid cu medicamente, substanţe toxice de uz gospodăresc şi plăgilor mutilante.
Iaşi: Victima unui incendiu, adusă la spital în stare gravă Un bărbat, victimă a unui incendiu izbucnit într-un depozit en-gross, a fost adus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi pentru îngrijiri medicale.
Iaşi: Un bucureştean a degerat în drum spre Ierbiceni Un bucureştean a ajuns, luni dimineaţa, în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit degerături grave şi a îngheţat în drum spre localitatea Ierbiceni.