Cele mai citite
 


Arcul reflex (lb. engl.)
luni, 21 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Cum functioneaza arcul reflex.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Duşul zilnic nu este un reflex pentru toţi care au condiţiile necesare să îl facă (sondaj) O mare parte a populaţiei nu se spală în întregime decât de trei ori pe săptămână, mulţumindu-se în celelalte zile cu o toaletă sumară, arată un sondaj realizat de site-ul Reddit. Să fie o atenţie insuficientă acordată igienei sau o protejare a pielii?, se întreabă marţi lefigaro.fr.
Cum a contribuit Facebook la diagnosticarea unei boli, pe care nici medicii nu au putut la început să o identifice Utilizatorii de Facebook au identificat un diagnostic la ceea ce medicii au catalogat drept manifestare a acceselor de furie tipice vârstei, în cazul unui băieţel de patru ani. Este vorba de o boală rară extrem de periculoasă pentru viaţa micuţului - Reflex Anoxic Seizures, scrie Daily Mail.
Maramureş: Traficul intens din apropierea Spitalului Judeţean Baia Mare, îngreunat de pietoni Extinderea sensului giratoriu şi eliminarea unei treceri de pietoni din apropierea Spitalului Judeţean Baia Mare îngreunează traficul din cauza pietonilor care continuă să treacă prin acest loc.
Sănătate pentru ochi Peste jumătate din populaţia globului suferă de boli oculare. În loc să îngroşăm cozile la cabinetele medicale, mai bine să învăţăm să ne protejăm.
Prof. Ioanel Sinescu: Ejacularea precoce este o patologie, o suferinţă a bărbatului Şeful Clinicii de Chirurgie Urologică de la Spitalul Fundeni, acad. prof. dr. Ioanel Sinescu, a declarat joi că ejacularea precoce este o patologie, o suferinţă a bărbatului, însă aceasta poate fi ameliorată.
Incontinenta urinara si utilizarea scutecelor pentru adulti Incontinenta urinara defineste pierderea controlului asupra vezicii urinare si este o probleme comuna, in special in randul persoanelor varstnice.