Cele mai citite
 


Gustul (lb. engl.)
luni, 21 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Cum se formeaza gustul.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Retailerii au prins gustul profiturilor din mâncarea fără gluten Consumul excesiv de alimente fara gluten nu dauneaza nici sanatatii, nici afacerilor din industrie, iar românii cheltuiesc, anual, aproape cinci milioane de euro pe astfel de produse, scrie Capital.
LEACURI DIN GRÃDINÃ: Vişinele Cu gustul lor dulce-acrişor, vişinele sunt fructele potrivite pentru zilele calde de vară. Cea mai veche menţiune scrisă despre vişin datează din anul 340 î.Hr., într-o lucrare a lui Aristotel, în care se descrie tehnica de înmulţire a acestuia.
LEACURI DIN GRÃDINÃ Măcrişul Măcrişul, cu gustul său acrişor, este utilizat ca plantă medicinală sau alimentară încă din Evul Mediu în tratamentul inflamaţiilor tractului respirator superior şi în cazul bolilor de piele.
Un studiu genetic a dovedit că pinguinii au un deficit în percepţia gustului Pinguinii se pare că nu se pot bucura de gustul savuros al peştelui pe care îl mănâncă, potrivit unui studiu genetic realizat de cercetători chinezi şi americani, care au sugerat că adaptarea acestor păsări la mediul extrem de rece a avut un preţ, şi anume, deteriorarea percepţiei gustului, scrie agenţia...
Consumul de iaurturi cu vanilie îi face pe oameni fericiţi (studiu) Faptul de a fi surprins plăcut sau neplăcut de gustul unui aliment poate schimba starea de spirit a unei persoane, potrivit unui studiu publicat în revista Food Research International şi preluat de site-ul Medicalnewstoday.com.
Tot mai multe femei fumează (studiu) Un studiu realizat de un institut francez pune în evidenţă gustul tot mai evident al femeilor pentru fumat, în timp ce tot mai puţini bărbaţi fumează. Fără îndoială, impactul asupra sănătăţii nu este de neglijat, arată cotidianul Liberation.