Cele mai citite
 


Baia bebelusului (lb. engl.)
luni, 7 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Afla mai multe informatii despre baita bebelusului.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Încă un bebeluş dintre victimele tragediei de la Giuleşti a murit Bucureşti, 12 sep /Agerpres/ - Un nou-născut adus la spitalul Grigore Alexandrescu după incendiul de la Maternitatea Giuleşti a murit, duminică, ridicând la şase bilanţul bebeluşilor morţi în tragedia produsă în luna august.
Un al patrulea bebeluş de la Maternitatea Giuleşti a murit Încă un nou-născut de la Maternitatea Giuleşti din Capitală a murit în timpul nopţii de luni spre marţi, la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, numărul bebeluşilor decedaţi în urma incendiului ridicându-se astfel la patru.
Procedură medicală realizată în premieră în România la un bebeluş de 8 zile Un nou-născut suferind de stenoză pulmonară critică a suferit miercuri, la opt zile după ce s-a născut, o intervenţie de urgenţă, procedura fiind realizată pentru prima oară în România.
Gorj: Anchete ale SJU Târgu-Jiu şi IPJ în cazul decesului unui nou-născut Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu şi cei ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj au demarat, joi, o anchetă în cazul unui bebeluş care a decedat la doar câteva ore de la naştere.
Gorj: Cadavrul unui bebeluş a fost găsit în curtea Spitalului Târgu-Cărbuneşti Cadavrul unui nou-născut a fost găsit, joi, în curtea Spitalului orăşenesc Târgu-Cărbuneşti, un medic fiind cel care a sunat la poliţie şi a anunţat descoperirea macabră.
Bebelus de 9 luni diagnosticat cu o malformatie congenitala cerebrala extrem de rara a fost operat cu succes la Spitalul European Polisano Fetita de noua luni din Transnistria, diagnosticata cu encefalocel occipital gigant, a fost operata pro-bono la Spitalul European Polisano, de catre o echipa alcatuita din sapte medici si condusa de Dr. Claudiu Matei - medic primar neurochirurg si seful sectiei de Neurochirurgie. Interventia...