Cele mai citite
 


Vaslui: Copil adus în stare gravă la spital după ce a suferit arsuri
marţi, 8 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de doi ani, din localitatea vasluiană Obârşeni, a ajuns la spitalul de copii 'Sf. Nicolae' din Bârlad, în noaptea de duminică spre luni, în stare gravă, cu arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului.
Potrivit medicilor, minorul a suferit arsuri cu lichide fierbinţi şi, din cauză că starea sa era gravă, a fost trimis cu ambulanţa la spitalul 'Sf. Maria' din Iaşi.
'Micuţul avea arsuri pe o mare suprafaţă din corp. Mama se pregătea să îi facă acestuia baie şi, pentru că apa era prea fierbinte, a ieşit să mai aducă nişte apă rece. Atunci copilul a căzut accidental în lichidul fierbinte. Pentru că starea sa era una gravă am decis transferul micuţului către o clinică de specialitate din Iaşi', a declarat, luni, pentru AGERPRES, Magdalena Cozma, directorul spitalului 'Sf. Nicolae' Bârlad.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Copil aflat în stare gravă după ce s-a opărit cu apă fierbinte O fetiţă în vârstă de doi ani din localitatea Siliştea, judeţul Vaslui, a ajuns în stare critică cu arsuri vineri la Spitalul Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad.
Vaslui:Un copil a ajuns în stare gravă la spital cu arsuri pe corp Un copil în vârstă de trei ani din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, a ajuns, joi la amiază în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul III pe faţă, mâini şi torace.
Vaslui: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a dat foc Un bărbat de 31 de ani din localitatea Ibăneşti, judeţul Vaslui, a ajuns la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, cu arsuri de gradele II şi III pe tot corpul, după ce şi-a dat foc singur.
Vaslui: Minoră în stare gravă la spital după ce a suferit mai multe arsuri O fată de 13 ani, din localitatea Fundu Văii, judeţul Vaslui, a fost transportată, miercuri, în stare foarte gravă la Spitalul de copii 'Sfânta Maria' din Iaşi cu arsuri de gradele 2 şi 4 pe faţă, pe membrele inferioare şi superioare.
Vaslui: Copil de un an intoxicat cu o substanţă corozivă Un copil în vârstă de un an din localitatea vasluiană Codăeşti a ajuns, vineri seara, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce s-a intoxicat cu o substanţă de curăţat din gospodărie, care este foarte corozivă şi produce arsuri grave. Într-un moment de neatenţie al părinţilor, copilul...
Vaslui: Bărbat în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat marţi elicopterul SMURD pentru transportul unui pacient din localitatea Vutcani la clinica de neurochirurgie din Iaşi.