Cele mai citite
 


Buzău: Preşedintele CJ refuză preluarea spitalelor cu datorii istorice
marţi, 8 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
'Nu voi semna niciodată preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă şi a celorlalte spitale dacă acestea nu vor fi curate, fără datorii, şi dacă nu se vor asigura sursele de finanţare', a declarat luni pentru AGERPRES preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu.
Acesta a adăugat că, 'în cazul trecerii spitalelor în subordinea autorităţilor locale fără precizarea sursei de finanţare şi a achitării datoriilor restante, există riscul ca sistemul de sănătate să se degradeze şi mai accentuat sau chiar să se prăbuşească'.
Potrivit sursei citate, 'majoritatea preşedinţilor de consilii judeţene vor face front comun şi se vor solidariza în refuzul lor de a prelua spitale grevate de datorii de zeci de milioane de lei, neplătite de patru sau chiar cinci ani'.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău are datorii de peste 18 milioane de lei la furnizorii de servicii şi de medicamente.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: CJ doreşte preluarea rapidă a Spitalului judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău doreşte să preia rapid Spitalul Judeţean de Urgenţă şi va atrage fonduri locale şi europene pentru modernizarea acestuia, a declarat vineri într-o conferinţă de presă preşedintele CJ Victor Mocanu.
Buzău: Peste 50 de posturi deblocate în sistemul de sănătate Peste 50 de posturi din sistemul de sănătate au fost deblocate la cele patru spitale din judeţul Buzău.
Buzău: CJ a aprobat alocarea a 7,5 milioane de lei pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au votat joi, în unanimitate, alocarea sumei de 7,5 milioane de lei pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: Spitalul Judeţean de Urgenţă, preluat de autorităţile locale Reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău au semnat, luni, protocolul de predare - primire a Spitalului Judeţean de Urgenţă.
Buzău: Spitalul judeţean de Urgenţă, în carantină Accesul în secţiile de pneumologie, pediatrie, nanologie ale Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău este interzis în totalitate, iar în celelalte secţii vizitele au fost limitate din cauza numărului mare de viroze respiratorii.
Buzău: Directorul Spitalului judeţean şi-a dat demisia Directorul Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău, Dorel Nicolescu, şi-a anunţat, joi, demisia în timpul şedinţei lunare a Consiliului Judeţean.