Cele mai citite
 


Spitalele din reţeaua CFR ar putea fi privatizate
miercuri, 9 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii va privatiza cele 15 spitale din subordinea ministerului, potrivit site-ului www.paginamedicala.ro, care citează surse din MTI
Potrivit sursei citate, ministrul Radu Berceanu începe privatizarea spitalelor din reţeaua CFR încă de anul acesta, iar până spre sfârşitul lui 2010 se va da publicităţii anunţul de privatizare.
Primul pe listă va fi spitalul CF 2, implicat recent în scandalul infecţiilor contractate de câţiva pacienţi.
Pagina Medicală susţine că următorul spital ce va fi privatizat este CF Iaşi şi că soluţia privatizării îi priveşte pe toţi cei 600 de medici, care îşi desfăşoară în prezent activitatea în aceste spitale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Aproximativ 1.000 de persoane investigate termografic Aproximativ 1.000 de pacienţi care se aflau în curs de tratatament în Baza Clinică de Învăţământ a Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UMF 'Gr.T.Popa' Iaşi, au fost investigaţi termografic, iar pe baza termogramelor obţinute s-a putut institui un tratament corect ţinând cont de particularitatea...
Iaşi: Medici români şi americani operează gratuit persoane cu diferite forme de cancer O echipă de medici americani şi ieşeni efectuează, până pe 12 februarie, intervenţii chirurgicale cranio-faciale, beneficiarii fiind 14 persoane cu diverse forme de cancer, formaţiuni tumorale sau malformaţii faciale.
Iaşi: Sute de persoane şi-au luat rămas bun de la membrii echipajului SMURD decedaţi în Republica Moldova Sute de cadre medicale, personal SMURD, ISU şi de la alte instituţii au venit la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi pentru a-şi lua rămas bun de la cei trei membri ai echipajului elicopterului SMURD care au murit în timpul unei intervenţii de salvare efectuate joi în Republica Moldova.
Iaşi: Proiect privind înfiinţarea unui Centru de Boli Cardiovasculare;capacitatea de cazare să crească de la 130 la 400 de paturi Reprezentanţii Institutului de Boli Cardiovasculare din Iaşi doresc să îşi extindă activitatea, prin înfiinţarea unui Centru de Boli Cardiovasculare, astfel încât capacitatea de cazare să crească de la 130 la 400 de paturi, 40 dintre acestea fiind destinate copiilor cu astfel de afecţiuni.
Iaşi: A crescut numărul celor care apelează anual la formularul de sănătate E 112 Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Iaşi, Robert Dâncă, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că numărul beneficiarilor formularului de tratament în străinătate E 112 creşte de la an la an, cele mai solicitate clinici fiind din Germania şi Austria.
Iaşi: Anchetă a DSP privind cazul angajaţilor intoxicaţi cu alimente primite cadou de Paşte Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a demarat o anchetă epidemiologică după ce 30 de persoane, printre care şi un copil, au ajuns la Spitalul din Paşcani după ce au consumat alimente primite cadou de Paşte.